adoptare hotarari aga srl
adoptare hotarari aga srl
am si eu o intrebare. un srl cu trei asociati, 40% 30% si 30%.
adunarea legal intrunita prin prezenta asociatilor reprezentand 2/3 din capital. adica 40% tb sa fie prezent.
adoptarea hot la fel ca mai sus.
Inteleg ca in orice situatie nu se poate vota fara 40% prezent si de acord?
si mai scrie in actul constitutiv ca daca nu se poate adopta atunci se va decide asociatul care detine cel putin 40%.
Este ok?
adunarea legal intrunita prin prezenta asociatilor reprezentand 2/3 din capital. adica 40% tb sa fie prezent.
si mai scrie in actul constitutiv ca daca nu se poate adopta atunci se va decide asociatul care detine cel putin 40%.
Este ok?
Re: adoptare hotarari aga srl
Avand in vedere ca cei 3 asociati au semnat actul constitutiv, inseamna ca au fost de acord cu acesta prevederi, iar principiul consensualismului legitimeaza drept corecta aceasta hotarare a asociatilor avand in vedere ca ea nu contravine niciunei prevederi legale.agenda wrote:am si eu o intrebare. un srl cu trei asociati, 40% 30% si 30%.
Este ok?
Rati habitio mandatur echivalatur ( o sa vina kinga si o sa dea ea scrierea corecta, eu scriu doar din amintireagenda wrote:8O au semnat prin procura in care nu s-a mentionat expres acest lucru.
Dar au luat destule decizii ..... astfel au confirmat