Suspendarea activitatii unei societati
Salut! Aveti idee daca cer suspendarea activitatii unui SRL la RC si acel SRL detine actiuni la un SA, suspendarea are vreo repercursiune asupra faptului ca SRL este actionar la un SA? Daca da, in ce fel.
Multumesc.
Multumesc.
Re: Suspendarea activitatii unei societati
Atata timp cat acel SRL exista ca si persoana juridica nu poate avea nici o repercusiune asupra calitatii acestuia de actionar in SA.jurista wrote:Salut! Aveti idee daca cer suspendarea activitatii unui SRL la RC si acel SRL detine actiuni la un SA, suspendarea are vreo repercursiune asupra faptului ca SRL este actionar la un SA? Daca da, in ce fel.
Multumesc.
zaci tu Bromule...
dar daca are activitatea suspendata inseamna ca nu face nici o operatiune ..nimic...
ei bine, pentru ca SRL-ul sa voteze la AGA din SA.. tre sa faca cate ceva.. deci sa nu aiba activitatea suspendata...
ca sa incaseze dividende... tre sa aiba cont activ... a incasa o suma de bani.. insemna declaratii ..dar el are activitatea suspendata ..insemna ca pe perioada suspendarii nu face NIMIC...absolut NIMIC...
o societate la care s-a suspendat activitatea ..este ca si cum nu ar exista ..pe 2-3- ani....
eu acum am suspendat activitatea la 6 firme.. am inchis conturile ..nu mai declar nimic la nici o institutie..firma este in naftalina...
nu ORC, nu ITM, nu Finante, u Primarie... NU NIMIC..
dar daca are activitatea suspendata inseamna ca nu face nici o operatiune ..nimic...
ei bine, pentru ca SRL-ul sa voteze la AGA din SA.. tre sa faca cate ceva.. deci sa nu aiba activitatea suspendata...
ca sa incaseze dividende... tre sa aiba cont activ... a incasa o suma de bani.. insemna declaratii ..dar el are activitatea suspendata ..insemna ca pe perioada suspendarii nu face NIMIC...absolut NIMIC...
o societate la care s-a suspendat activitatea ..este ca si cum nu ar exista ..pe 2-3- ani....
eu acum am suspendat activitatea la 6 firme.. am inchis conturile ..nu mai declar nimic la nici o institutie..firma este in naftalina...
Asa si cu ce influenteaza asta SA? Ca ea intreba din prisma SA-ului.kinga wrote:zaci tu Bromule...
Pe mine ma intereseaza daca mai pot vota in AGA din SA? Daca ma influenteaza in vreun fel in calitatea mea de actionar?
De dividende nu este vb ca SA are pierderi.
Apropo si SRL are datorii. Conteaza??
jurista wrote:Pe mine ma intereseaza daca mai pot vota in AGA din SA? Daca ma influenteaza in vreun fel in calitatea mea de actionar?
SRL-ul sa nu aiba datorii fata de stat..

Kingo vezi ca si altii gandesc ca mine?kinga wrote:jurista wrote:Pe mine ma intereseaza daca mai pot vota in AGA din SA? Daca ma influenteaza in vreun fel in calitatea mea de actionar?
SRL-ul sa nu aiba datorii fata de stat..![]()

Suspendare activitate srl
SRL-ul sa nu aiba datorii fata de stat.. icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
Ce text de lege prevede asta?
Ce text de lege prevede asta?