cazare
Eu zic sa puneti mana de la mana toti cei care cautati hotel si sa va luati un apartament la Marriot, all inclusiv, room-service, jacuzzi si ce mai vrea caprioara...ca doar o data pe an e examen...
.
Bafta tuturor!
PS:Ciro...hotel prin zona...nu cred ca ai sa gasesti. Nu bag mana in foc, nu sunt bucuresteanca, dar vin lunar prin capitala... Cauta si tu un prieten
.

Bafta tuturor!
PS:Ciro...hotel prin zona...nu cred ca ai sa gasesti. Nu bag mana in foc, nu sunt bucuresteanca, dar vin lunar prin capitala... Cauta si tu un prieten

hmmmfanfanlatulipe wrote:si daca totusi gasiti un hotel si mergeti toti acolo spuneti-mi si mie cum se numeste...poate vorbesc si cu gavril...mai scapam de concurenta![]()
...desi, nu mi=-e frica de voi
![]()
![]()
![]()
ce spirit crestinesc domneste pe for...

si vorba lui Cleo.. cautati o prietena.... un prieten... sunati publicul...

Ciro...
iti trimit un mp... maine..

in zona sunt garsoniere de inchiriat ..
ieftin- mai ales daca nu ceri factura

cazare
Vad ca daca unii au unde sa stea ( prieteni, rude, etc) nu-i mai intereseaza decat un singur lucru, de facut mistouri
Pe zi ce trece se poate observa ca acest site nu mai este unul care sa intereseze pe toti juristii , ci devine in special pe forumul adresat celor care dau la INM o bascalie generala, un concurs mai degraba de facut poante la minut
Cind cineva doreste sa afle ceva , vad ca i se raspunde ceva de genul, bai dar tu nu stii , ce ne mai intrebi pe noi, ce ne mai deranjezi cu intrebari de astea ? Noi sintem ocupati cu altceva
Bravo voua , pina la urma multumesc pentru rapuns cu cazarea , o sa tin cont de "sfaturile voastre " si va doresc la o bascalie cat mai lunga
Pe zi ce trece se poate observa ca acest site nu mai este unul care sa intereseze pe toti juristii , ci devine in special pe forumul adresat celor care dau la INM o bascalie generala, un concurs mai degraba de facut poante la minut
Cind cineva doreste sa afle ceva , vad ca i se raspunde ceva de genul, bai dar tu nu stii , ce ne mai intrebi pe noi, ce ne mai deranjezi cu intrebari de astea ? Noi sintem ocupati cu altceva
Bravo voua , pina la urma multumesc pentru rapuns cu cazarea , o sa tin cont de "sfaturile voastre " si va doresc la o bascalie cat mai lunga
Ciro, te rog eu nu te supara! Sunt sigura ca daca prietenii bucuresteni de pe forum ar fi avut vreo informatie utila pentru tine, sigur te-ar fi ajutat. Eu marturisesc ca desi mi-as dori sa stau la un hotel, am niste prieteni extrem de draguti care nici nu concep sa nu ne cazeze(pe mine si pe sotul meu) cand ajungem prin capitala. Te-as lua cu mine din toata inima , dar au doi copii si apartament nu foarte generos ca spatiu. Iti promit ca am sa-i intreb despre existenta vreunui hotel. Dar nu te astepta sa fie prea aproape de Politehnica. Nu cred sa fie.
La o adica... pleci si tu un pic mai devreme ... :) .
La o adica... pleci si tu un pic mai devreme ... :) .