3 societati cu sediul in noul meu sediu

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
mitzi

3 societati cu sediul in noul meu sediu

Post by mitzi » 12 Jun 2007, 14:45

Daca cineva are idee de urmatoarea problema va rog sa-mi raspundeti. Este urgent deoarece marti am termen.
Am depus la orc cerere de radiere a mentiunii privind sediul unei societati care ne-a vandut imobilul respectiv. Ulterior ne-am inregistrat noi pe acest imobil . Acum am aflat ca alte 2 societati care au ale aceluias domn au sediul tot in acest imobil. Intrebarea este daca pot sa solicit in cadrul cererii de la instanta radierea si pentru celelalte doua. Ori alta solutie?
Va multumesc anticipat!

kinga

Post by kinga » 12 Jun 2007, 15:13

incearca o precizare

valic

Post by valic » 12 Jun 2007, 17:29

Eu am inteles asa:X cumpara un imobil de la Y.La inregistrare la X apare ca unul din asociatii de la Y are inregistrate 2/3 societati in acel imobil.Asa e?

siad

Post by siad » 12 Jun 2007, 19:05

Acele societati au sediul acolo in baza unor contracte de inchiriere? Daca da, ar trebui intai reziliate contractele si apoi dovedita lipsa sediului. In contractele de inchiriere e prevazuta clauza de reziliere ca urmare a vanzarii spatiului?

lilix2

Post by lilix2 » 12 Jun 2007, 19:25

Ca sa fii sigur poti incerca sa obtii si o copie a contractului de inchiriere/comodat! de la ORC.

kinga

Post by kinga » 12 Jun 2007, 20:24

valic wrote:Eu am inteles asa:X cumpara un imobil de la Y.La inregistrare la X apare ca unul din asociatii de la Y are inregistrate 2/3 societati in acel imobil.Asa e?

nup eu am inteles ca y are3 firme... :grin: :grin:

ama

Post by ama » 13 Jun 2007, 12:07

In regim de Carte Funciara, daca nu apar inchirierile notate in CF, inseamna ca nu ai avut cunostinta de ele la cumpararea imobilului si se poate cere radierea.
N-au decat chiriasii sa se socoteasca cu vanzatorul (locatorul).

Post Reply