Ce presupune REPUS PE ROL, ca urmare a contestatiei in anula
Unde va fi repus pe rol un dosar la care s-a admis contestatia in anulare la Tribunalul Suceava, acolo fiind judecat si recursul ordinar, iar fondul a fost judecat la Judecatoria Falticeni? Pe portalul instantelor apare informatia REPUS PE ROL dar nu stiu unde il vor trimite. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc![/i][/b]
Daca instanta care a solutionat contestatia in anulare a scris "repus pe rol" la ultimul termen de judecata, dupa cum spui ca ai citit pe portal, inseamna ca a repus pe rol dosarul considerand ca mai sunt necesare noi lamuriri pentru a putea pronunta o hotarare temeinica si legala, in temeiul art. 151 Cod Pr. Civ. Asta inseamna ca nu s-a terminat inca de solutionat contestatia in anulare.
Sper sa fi inteles corect eu ce ai spus tu!
Sper sa fi inteles corect eu ce ai spus tu!
Mersi mult pentru raspuns, dar totusi nu mi-e in clar de ce nu au dat un nou termen. Apare doar mentiunea REPUS PE ROL fara termen nou, lucru care ma dus cu gandul la trimiterea dosarului la o alta instanta. Este vorba in speta de un abandon de familie in varianta lit. c, iar la contestatie in anulare s-a platit o parte din banii datorati. Nu sunt sigur ce vrea sa faca instanta.
Daca apare doar mentiunea "repus pe rol" este valabil tot ce ti-am zis mai inainte.
Daca nu poti sa te deplasezi la arhiva sa vezi cand s-a dat un nou termen, da telefon la instanta respectiva, cere cu arhiva civila, iar la arhiva spune nr. de dosar si intreaba cand s-a dat un nou termen.
Oricum, instanta trebuie sa va citeze in aceasta situatie dar, pt. a nu sta in incertitudine, suna!
Bafta!
Daca nu poti sa te deplasezi la arhiva sa vezi cand s-a dat un nou termen, da telefon la instanta respectiva, cere cu arhiva civila, iar la arhiva spune nr. de dosar si intreaba cand s-a dat un nou termen.
Oricum, instanta trebuie sa va citeze in aceasta situatie dar, pt. a nu sta in incertitudine, suna!
Bafta!