Discutii privind Contenciosul Administrativ
-
vecinoo
of. azi m au prins controlorii ratb cu bilet necompostat. am coborat in statie, i am dat buletinul unuia dintre ei. a completat PV de constatare, insa eu am refuzat sa il semnez, deoarece pt ca am ramas nprostu statiein, celalalt contravenient a rupt-o la fuga.
am luat buletinul din mana lui si am plecat, pentru ca nu mi s-a parut normal ca amenda sa o dai doar nmieluluin.
intrebare. amenda o sa trebuiasca sa o platesc? pentru ca ei (ctrlorii) nu au avut vreun martor, cum ca eu am circulat cu bilet necompostat sau ca am refuzat sa semnez.
ms anticipat.
-
vecinoo
scuzati gresala ndeoarece pt can ;)
-
constable
Sigur ca o platesti. Nu este obligatoriu sa existe un martor. La controlori o sa le fie greu sa explice cum intr-un mijloc de transport nu au gasit un martor. Dar una peste alta esti vinovat si trebuie sa platesti chiar daca ce faci tu este la mishto...
-
siad
Compostati biletul ceva mai intr-o parte sau incomplet astfel incat sa fie justificat refuzul de a semna procesul verbal. La obiectiuni ar trebui sa apara ca ati refuzat sa semnati deoarece biletul e compostat dar s-a interpretat ca nu ar fi compostat.
-
constable
Instigare la ce e asta ?
Ma rog sau cum ar spune Cheloo n Nu e de datoria mea sa fac lumea mai buna, Ia vorba asta de c...c...t exact asa cum suna !
-
vecinoo
mdap. da asta inseamna sa merg sa ma ncertn pe la ei... n aveam nimic impotriva sa achit amenda, daca nu era cazul cu baiatu care a luat-o la fuga. raspunsu controlorului a fost ca nn-are 10 mainin.
kkt...