Ajutatima va rog...

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
adryana83

Ajutatima va rog...

Post by adryana83 » 04 May 2007, 14:39

Doresc sa specific ca nu cunosc legile care sunt in vigoare dar am nevoie de informatii din partea dv. Pe data de 30. 03.2006 ( anul trecut) fratele meu a accidentat un biciclist. Pe la ora 23:00 se intorcea impreuna cu prietena lui de la discoteca din sat si din cauza gropilor de pe asfalt acesta a intrat pe contrasens si a accidentat biciclistul care nu avea lumini reflectorizante la bicicleta si o bucata de scandura de 1.50 cm in spatele bicicletei. Masina a lovit bucata de lemn, isr acesta a cazut de pe bicicleta.. Pana la sosirea organelor de politie anuntate de sofer bucata de lemn fusese luata deja de o cunostinta a biciclistului. Frateluil si biciclistului li s-au facut testele de alcoolemie din care rezulta 0,27 % ( biciclistul) si 0,46 % ( soferul). Soferul fiind purtat pentru a i se face analizele la sange (test analize 0.87%).. iar biciclistuli pentru a i se acorda ingrijiri medicale. In final rezulata ca biciclistul a avut o "fractura ambele oase gamba stanga". Acesta a ramas in spital pentru a se intrveni chirurgical ( timp in care soferul s-a ocupat de cele neccesare acestuia pentru ca interventia sa decurga bine...... (4000 Ron). deci el a fost dus la spital pe data de 01.04.2006- sa intervenit chirurgical pe data de 04.04.2006, ir pe data de 18.04.2006 sa eliberat un bilet de iesire din spital cum ca pacientul avea plagile vindecata si ca mai necesita repaus la domiciliu pana pe data de 30.04.2006. Dupa ce s-a aflat rezultatul analizelor la sange politia a cerut recalcularea la Bucuresti la institultul de medicina legala ( fara sa cera nimeni recalcularea analizelor). Dupa rcalculare a iesit un procent de 1,60% alcool in sange..( mi s-a parut cam suspect - :-/). Dupa o perioada de 120de zile de cand pacientul a fost externat acesta ne anunta ca acum are alta problema la picior si ca trebuie sa mergem cu el la bucuresti sa fie operat. Desi trecuse o perioada mai mare de timp l-am dus la Bucuresti unde el mergea ( acesta a avut alte probleme de sanatate la picioare), iar doctorul a zis ca trebuie intervenit pentru ca are ligamentu rupt si ne costa 15000 Ron interventia....

Post Reply