nu stiu daca asta este titlul corect dar nu stiu in ce categorie se incadreaza problema mea. Iata faptele pe scurt: parintii mei nu se mai inteleg si se indreapta cu pasi repezi spre un divort. Dar exista o mare problema. Mama are 53 de ani si nu a mai muncit cam de 10. In total are 20 de ani in campul muncii dar nu consecutiv. Tata a detinut functii de conducere si a avut un salariu foarte mare. Acum este pensionar dar si pensia este destul de mare (in jur de 1000 euro). Aceasta a fost cauza pentru care mama nu a mai muncit dedincandu-se noua, copiilor si casei. Problema este ce se va intampla cu ea in cazul unui divort????? Nu poate iesi la pensie deoarece nu are nici varsta necesara si nici vechimea. de angajat este foarte dificil, mai ales ca locuieste iontr-un oras mic cu o rata a somajului foarte ridicata. Va fi tata obligat sa o intretina sau nu va avea nici o obligatie fata de ea?? Problema este delicata deoarece refuza orice fel de ajutor din partea noastra a copiilor. Cel putin deocamdata. Va rog sa imi spuneti daca are vreun drept asupra veniturilor tatalui sau nu si eventual ce ar trebui sa faca.
Va multumesc
Divort foarte dificil