va rog un sfat!
va rog un sfat!
Buna ziua in primul rand...nu stiu daca mesajul a ajuns unde trebuie pentru ca sunt novice pe acest forum dar incerc sa gasesc pe cineva care sa ma ajute sa iau o decizie pentru ca imi este foarte teama. Deci pentru inceput, am 32 ani, 2 copii de 9 respectiv 3 ani si o casnicie de 10 ani care nu mai merge de f multi ani dar de 2 ani nici macar nu mai dormim impreuna si ne vorbim decat cand este absolut necesar, eu cred ca acesta situatie nu este benefica pentru cei mici din punct de vedere psihologic. As dori sa participam impreuna la cresterea lor pt ca au nevoie de ambii dar as dori sa divortez pentru ca nu se mai poate sa traim in acest fel. El nu este de acord si daca nu imi mai convine statutul de "mobilier si menajera" doreste copii si casa. Eu lucrez f mult dar intotdeauna responsabilitatile copiilor si ale casei au fost ale mele, el are un salariu mult mai mare decat al meu dar decat de 2 luni pentru ca timp de aproximativ 1 an nu a avut o slujba. Care sunt sansele mele de a pastra copii in cazul unui divort?