parte civila / credit
parte civila / credit
X casatorit cu y fac un credit de 10 000 Euro la banca pentru nevoi personale. Fara grantii , fara ipoteca . Din asta cu buletinul.
In urma unui scandal x este omorat de catre z.
sotia y vrea sa se constituie parte civila si cu 50% din valoarea creditului , care este de fapt o datorie comuna.
Ati avut spete similare. Este admisibila o astfel de actiune civila.
Daca este posibil spete similare.
In urma unui scandal x este omorat de catre z.
sotia y vrea sa se constituie parte civila si cu 50% din valoarea creditului , care este de fapt o datorie comuna.
Ati avut spete similare. Este admisibila o astfel de actiune civila.
Daca este posibil spete similare.
poate reprezenta daune materiale
eu cred ca cei 50 la suta poate reprezenta daune materiale.
Am raspuns exact la ce ai intrebat.
Am zis asa. : TOTI n referindu-ma ca toti banii au fost cheltuiti.
EXCURSIE IN TARILE CALDE. DUBAI. Am precizat ca au fost cheltuiti pentru o excursie in dubai. De regula in Dubai e cald .
Chiar daca esti tafnos si atotstiutor , un pic de respect nu strica. Chiar daca pe forum nu stie nimeni cine esti. ok?
Am zis asa. : TOTI n referindu-ma ca toti banii au fost cheltuiti.
EXCURSIE IN TARILE CALDE. DUBAI. Am precizat ca au fost cheltuiti pentru o excursie in dubai. De regula in Dubai e cald .
Chiar daca esti tafnos si atotstiutor , un pic de respect nu strica. Chiar daca pe forum nu stie nimeni cine esti. ok?
Am observat ceva si, cu riscul de a primi injuraturi, am sa va spun si voua. Cel putin in doua situatii, de cate ori e in dificultate @mariusms, apare si @charlotte, care arunca o replica taioasa,dar fara a raspunde la ceva, doar pt. a-l apara pe @mariusms.
......
...Daca ai ceva de spus, spune, explica, lumineaza-ne si pe noi.

Ce spirit de observatie.
Dupa umila mea parere Mariusms nu are nevoie de aparatori, se descurca si singur.
te deranjeza cumva speta de la CEDO?
era foarte clara, pentru mine, nu aveam nevoie de traducere autorizata. Daca pentru tine sunt necesare explicatii suplimentare ca prinzi mai greu, asta e.
Asta nu inseamna deloc ca il apar pe Mariusms, mai ales ca habar nu am cine e.
Multumit?

Dupa umila mea parere Mariusms nu are nevoie de aparatori, se descurca si singur.
te deranjeza cumva speta de la CEDO?

era foarte clara, pentru mine, nu aveam nevoie de traducere autorizata. Daca pentru tine sunt necesare explicatii suplimentare ca prinzi mai greu, asta e.
Asta nu inseamna deloc ca il apar pe Mariusms, mai ales ca habar nu am cine e.
Multumit?
charlotte a scris:

Stai linistita......linistit! Bineinteles, ca nu aveai nevoie de traducere, doar sunteti la fel.Intrebarea care se pune e de ce nu explici care e parerea ta. Cam asa vad eu lucrurile, micuta clona!te deranjeza cumva speta de la CEDO? icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif