recurs la plangere impotriva rezolutiei n.u.p

Discutii privind procedura penala
Post Reply
stefan

Post by stefan » 16 Mar 2007, 08:29

Buna,speta este urmatoarea: se depune plangere la parchet pentru fals,uz de fals si inselaciune in conventie.Procurorul da rezolutie de neincepere a u.p. insa i9n urma plangerii depuse la judecatorie aceasta instanta dispune trimiterea dosarului inapoi la parchet pentru completarea cercetarilor . Acelasi procuror da din nou o rezolutie de neinceperea u.p. insa doar pentru un capat de cerere adica doar pentru inselaciune in conventie despre celalalte doua capete ale cererii nu mai vorbeste de loc.Binenteles ca se face din nou plangere impotriva rezolutiei de n.u.p. insa judecatoria respinge aceasta noua cerere. Suntem in faza de recurs iar eu intreb daca pot invoca faptul ca nu au fost cercetate toate capetele din plangerea depusa la parchet precum si faptul ca acelasi procuror a dispus din nou n.u.p in aceiasi cauza ,nemaivorbind de faptul ca nu a facut nimic din ce a indicat judecatoria in sentinta prin care a retrimis dosarul la parchet.Credeti ca am sanse? Multumesc!

ursu

Post by ursu » 16 Mar 2007, 10:23

Ai invocat aceste motive si in fata primei instante ?

stefan

Post by stefan » 16 Mar 2007, 15:51

am invocat doar faptul ca acelasi procuror a dat din nou o rezolutie de NUP iar faptul ca cercetarile nu au fost efectuate pentru toate capetele din plangere nu l-am invocat .

Post Reply