Incredintare minor 19 luni
Incredintare minor 19 luni
Am un bebe rezultat dinr-un concubinaj de 3 ani. ne-am despartit si am inceput procedura legala pt incredintare copil si drept de vizitare. prima cerere a fost a lui ..respinsa ca nu avea temei. urmatoarea fiind in ianuarie, deschisa de catre mine, unde av mea nu s-a prezentat si neplatind taxa de timbru. unde am cerut custodia si drept de vizitare pt el cat si pensia alimentara. azi am primit noptofocare ca se anuleaza capatele 1 si 2 din cerere ca netimbrate si dispune si respingerea capatului 3 din cerere ca neintemeiat. Ce inseamna asta si..la ce sa ma astept. ce pot face? sunt o mama disperata ca imi pot pierde copilul, copil nedorit de el din luna a 6. pana acum nu a constribuit cu nimic la crestrea copilului. ba mai rau cand vine sa vada copilul, imi da peste cap tot ce am invatat bebeul si nu tine cont ce are voie sa faca si ce nu copilul.
In legislatia noastra nu exista institutia nncustodieinn.(asta-i din filmele americane).Iar incredintarea minorului se face in cazul despartirii parintilor prin divort.Practic,tu n-ai de ce sa ceri incredintarea copilului,doar e la tine !
N-ai interes nici sa ceri tu program de vizita pentru tatal copilului.Lasa-l sa ceara el.
Pensie poti cere oricand,dar te prezinti frumos in instanta,nu-ti trebuie nici avocat,indici corect domiciliul si locul lui de munca,prezinti certificatul de nastere al copilului,nu trebuie taxa de timbru...si ai rezolvat problema.Vezi sa ceri stabilirea pensiei in procent,ca sa nu mai umbli dupa majorare de pensie.
Succes!
N-ai interes nici sa ceri tu program de vizita pentru tatal copilului.Lasa-l sa ceara el.
Pensie poti cere oricand,dar te prezinti frumos in instanta,nu-ti trebuie nici avocat,indici corect domiciliul si locul lui de munca,prezinti certificatul de nastere al copilului,nu trebuie taxa de timbru...si ai rezolvat problema.Vezi sa ceri stabilirea pensiei in procent,ca sa nu mai umbli dupa majorare de pensie.
Succes!