Cum sa procedez pentru radiere masina?

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
Ovidiu

Cum sa procedez pentru radiere masina?

Post by Ovidiu » 21 Feb 2007, 13:56

Salutare, acum vreo 4 ani deja am vandut o masina, au intervenit niste probleme si respectivul nu a mai venit sa perfectam actele. Vanzarea s-a efectuat pe baza unui contract de mana, pe care tata nici nu-l mai are. Toate actele i le-am dat, iar acum individul a vandut masina mai departe. Cum, nu stiu deoarece masina inca este inscrisa pe numele meu. Probabil ca a avut ceva pile pe la politie. Acum pe mine ma intereseaza sa radiez masina ca sa nu mai platesc taxe de pomana, cum sa procedez?

aiurel

Post by aiurel » 21 Feb 2007, 14:19

Actiune in instanta - obligatie de a face.

Soliciti ca hotararea pronuntata de instanta sa tina loc de contract de vanzare-cumparare.

judge

Post by judge » 29 Apr 2007, 15:16

Da, actiune in instanta. Insa daca nu mai ai contractul de vanzare cumparare facut de mana ... . trebuie sa soliciti probe prin care sa demonstrezi ca cel caruia i-ai vadut masina e proprietarul de fapt (ma rog, a fost), sa demonstrezi ca a fost platit un pret. Soliciti ca proba o adresa de la Politie. Cu hotararea judecatoreasca poti apoi sa mergi la Politie pentru precedura de radiere. Iti trebuie cartea masinii daca imi amintesc bine si contractul de vanzare-cumparare.

Post Reply