executor ... cu alte prioritati decat executarea silita

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
kristabella

executor ... cu alte prioritati decat executarea silita

Post by kristabella » 21 Feb 2007, 12:01

buna!

sunt intr-o situatie destul de ciudata. am facut o cerere de exec silita a unei ordonante emise in procedura somatiei de plata, pentru debit si penalitati in continuare, pana la data achitarii efective a debitului. cu chiu, cu vai am recuperat debitul si, prin poprirea tuturor conturilor debitoarei din judetul unde isi are sediul, am recuperat si o parte din penalitatile datorate.

acum nu mai e o suma asa mare de recuperat (in jur de 1.400 de lei), si dl. executor spune ca are alte prioritati acum decat sa-mi execute mie bunuri mobile de-ale debitoarei... ca vanzarea silita implica timp, bani, masina... si tot soiul de scuze penibile. eu banui ca s-a inteles cu debitoarea (e un oras mic, unde toata lumea cunoaste pe toata lumea) sa ma amane pe mine.

as face ceva... dar nu stiu ce, ca e singurul executor cu competenta in zona. :(

pana la urma nu ma las si tot ii fac plangere la camera executorilor din care face parte... macar de i s-ar face rusine.

astept parerile voastre relativ la istorioara mea,
k.

ursu

Post by ursu » 21 Feb 2007, 12:58

Incearca sa faci o plingere pe Legea 188/2000, art.53.
...si daca el este asa de ocupat o sa-l oblige instanta sa-si faca treaba, doar ca dureaza.

BABI

Post by BABI » 23 Feb 2007, 15:51

Poate sa fie vorba de o intelegere cu debitorul pana isi instraineaza acesta anumite bunuri care pot fi valorificate sau lasa sa treaca cele 6 luni pentru urmarire, apoi daca creditorul nu formuleaza cerere se prescrie.

danutza

Post by danutza » 23 Feb 2007, 16:28

se perima executarea, ca pana la prescriere mai e... :floare:

ursu

Post by ursu » 24 Feb 2007, 18:36

BABI wrote: apoi daca creditorul nu formuleaza cerere se prescrie.
BABI, BABI, cum bagi tu lumea in ceata! :mrgreen:

Intii se perima si...odata si odata tot se prescrie, nu ? :fluierat:

Post Reply