Raspund pentru altul?
Raspund pentru altul?
Vand masina. Fac contract de v-c. Cand sa obtin viza de la serv."impozite si taxe" se iveste o piedica: figuram cu o amenda pe numele fiului meu, ce are varsta de 30 de ani si mi s-a refuzat viza. Intrucat amenda nu putea fi considerata o sarcina fiscala aferenta masinii, am solicitat explicatii. Mi s-a spus ca debitele se aduna la domiciliu si, pentru ca gospodarim impreuna, trebuie sa platesc eu amenda. Asa sa fie? V-ati lovit de o situatie asemanatoare?
da.
la cumpararea unui auto nou, cind am facut rolul fiscal la ad fin pe numele meu, a trebuit sa platesc si impozitul pe autoturismul socrului meu si cel pe autoturismul furat, dar neradiat al sotului, numai pt faptul ca locuiam toti la aceeasi adresa, plus o amenda a sotului de vreo doi ani, care fusese platita la vremea respectiva si nu o aveau in evidente ca platita.
la cumpararea unui auto nou, cind am facut rolul fiscal la ad fin pe numele meu, a trebuit sa platesc si impozitul pe autoturismul socrului meu si cel pe autoturismul furat, dar neradiat al sotului, numai pt faptul ca locuiam toti la aceeasi adresa, plus o amenda a sotului de vreo doi ani, care fusese platita la vremea respectiva si nu o aveau in evidente ca platita.