Sunt nou pe forum si nu am studii juridice, de aceea apelez la Dv. In urma cu 4 ani am cumparat impreuna cu parintii un apartament cu 3 camere, in contractul de vanzare-cumparare sunt trecute urmatoarele cote, eu 1/2 si parintii 1/2. Pot sa las mostenire prin testament autentic partea mea din apartament? Sau trebuie si acordul lor? Ce ma sfatuiti ? Mentionez ca nici eu nici parintii nu au domiciliul la acest apartament. Nu sunt casatorit si nici nu am copii.
Inca o problema. Care este varsta minima legala la care cineva poate intocmi un testament autentic?
Testament Autentic - Help me
si cu anumite restrictii..esti in situatia asta?cam devreme sa te gandesti la asa ceva...
in fine, am vazut ca vb de testament autentic...poti sa faci si un testament olograf, adica unul scris de tine, semnat si datat, cu aceeasi valoare juridica.poti testa in acest caz cota ta de 1/2 sau 1/4 daca ai intre 16 si 18 ani. Nu uita ca parintii sunt rezervatari si au dreptul la o cota parte
in fine, am vazut ca vb de testament autentic...poti sa faci si un testament olograf, adica unul scris de tine, semnat si datat, cu aceeasi valoare juridica.poti testa in acest caz cota ta de 1/2 sau 1/4 daca ai intre 16 si 18 ani. Nu uita ca parintii sunt rezervatari si au dreptul la o cota parte