As vrea daca se poate sa ma ajutati cu cateva sfaturi...
Sunt casatorita de 4 ani si avem impreuna un copil de un an si doua luni; nu ne mai intelegem sub nici o forma, eu as vrea sa depun actele pentru divort dar cu siguranta cand va auzi sotul va lua foc. Tare.
Nu stiu ce sa mai zic. N-as vrea sa divortez dar nu mai rezist. Azi-noapte copilasul a plans mult, cred ca-i iese o maseluta, si a tipat ca dementun la mine ca eu si maica-mea suntem de vina ca nu i-am dat suzeta la timp si de-aia acum isi suge degetul etc, in fine, ideea e ca nu mi-am crescut bine copilul s.a.m.d. si tipa si trantea usile in timpul in care bietul copilas se chinuia sa suga si eu ma chinuiam sa-l adorm. Asta a pus capac la toate!
Poate ca azi sunt doar obosita si nervoasa si imi va trece pana la urma, dar am mai trecut prin fazele astea si m-am gandit destul de serios ca ar cam fi cazul... Cand i-am mentionat in treacat despre ideea asta (demult) a sarit 100m in sus si-a zis ca n-am decat...are el grija sa-mi ia copilul! Nu prea cred ca poate face asta, dar avand in vedere ca treim in Romania...iar el are functie publica + partid politic + sprijin din toate partile...nu stiu ce sa mai cred, asa ca m-am linistit momentan in ideea ca ma mai interesez. E adevarat ca atunci nu aveam nici un venit (ca studenta nu am avut nici dreptul la indemnizatia pentru cesterea copilului), dar acum primesc respectiva indemnizatie de 8 mil. si din ianuarie intru la servici - nu e cine stie ce, un medic rezident are4,4 mil salar + eventuale sporuri si as mai lua "stimulentul" pentru mamici (3 mil), deci...nu mai poate zice ca n-am nici un venit!
Asadar...poate sa-mi ia copilul? De mentionat ca nu s-a prea implicat pana acum in cresterea lui (e tot timpul la servici, iar seara e obosit...si de multe ori prefera sa se joace pe calculator