intrebare de angajare

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
Cosmoz

intrebare de angajare

Post by Cosmoz » 10 Nov 2006, 19:59

Am o scurta intrebare?
de exemplu vreau sa angajez pe cineva dar este angajat la alta firma si vreau sa il angajez si eu si el sa lucreze la amandoua. cum fac?
multumesc
:cafea:

varsatorsator

Post by varsatorsator » 10 Nov 2006, 20:24

contract de munca cu timp partial.

Cosmoz

Post by Cosmoz » 10 Nov 2006, 21:43

mersi mult :mrgreen:

dar am citit ceva de genul:
"- daca salariatul doreste a se transfera pe un loc de munca cu norma intreaga, angajatorul are obligatia de a lua in considerare o astfel de cerere si de a informa salariatii in legatura cu aparitia unor astfel de posturi;
- salariatul poate avea acces lalocuri de munca cu fractiune de norma la toate nivelurile, in masura in care acestea sunt disponibile;
- un salariat poate incheia un numar nelimitat de astfel de contracte. Exista cazuri in care un salariat a semnat un numar de zece contracte cu timp partial, intrucat ocupatia si locul de munca ii permite a se prezenta la munca o data pe saptamana."
angajatul respectiv are un contract de 8 ore pe zi.. mai pot sa il angajez? pana la un numar de cate ore maxim? :D
remember .. me = beginer
mersi anticipat[/i]

aiurel

Post by aiurel » 11 Nov 2006, 08:38

Cosmoz wrote:mersi mult :mrgreen:

dar am citit ceva de genul:
"- daca salariatul doreste a se transfera pe un loc de munca cu norma intreaga, angajatorul are obligatia de a lua in considerare o astfel de cerere si de a informa salariatii in legatura cu aparitia unor astfel de posturi;
- salariatul poate avea acces lalocuri de munca cu fractiune de norma la toate nivelurile, in masura in care acestea sunt disponibile;
- un salariat poate incheia un numar nelimitat de astfel de contracte. Exista cazuri in care un salariat a semnat un numar de zece contracte cu timp partial, intrucat ocupatia si locul de munca ii permite a se prezenta la munca o data pe saptamana."
angajatul respectiv are un contract de 8 ore pe zi.. mai pot sa il angajez? pana la un numar de cate ore maxim? :D
remember .. me = beginer
mersi anticipat[/i]
Poti sa-i faci un contract cu timp partial - 2 ore.

Cele mentionate de tine mai sus sunt putin amestecate - o parte din ele se refera la angajatul cu timp partial care poate "avansan pe un post cu norma intreaga.

In cazul tau este vorba de un angajat cu timp normal de munca la o societatea si tu vrei sa-l anagajezi la tine cu timp partial.

poti sa-l anagajezi la tine fara probleme cu 2 ore.

Cosmoz

Post by Cosmoz » 11 Nov 2006, 16:31

mersi~! :D

:cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea:

bibi

Post by bibi » 13 Nov 2006, 14:35

nu te complica aiurea ... trebuie doar sa specifici temeiul legal al contractului ca fiind art.35 din CM ....asta daca nu declara ca locul principal de munca este la tine ....vezi ca este fff... important sa ai o asemenea declaratie ...e posibil sa o ceara ITM-ul si finantele ...

Post Reply