URGENT!!!!!!!
salut la toti!
sunt noua pe aici si nici avocat nu sunt!
va rog sa ma ajutati cu o parere ,un sfat!
fratele meu -care are un handicap de gradul 3 -este intr-o mare dificultate.
voi incerca sa fiu cat se poate de clara si la subiect cu toate ca situatia este foare incalcita.
-cu aprox 7-8 luni in urma a primit o citatie de la judecatoria Craiova in care i se cerea sa se prezinte ca martor intr-un proces
s-a prezentat si a aflat ca un anume individ -care a fost arestat si inchis ptr furt -ar fi afirmat ca obiectele pe care le-a furat i le-ar fi vandut fratelui meu
1.fratele meu locuieste impreuna cu parintii nostri intr-un sat mic in apropierea Craiovei
2.nimeni din familia noastra ,inclusiv fratele meu nu il cunosc pe acest infractor
dupa ce s-a prezentat la tribunal sau judecatorie(nu stiu exact cum se procedeaza iar printre altele eu locuiesc in strainatate de mai multi ani si neavand de a face cu aceasta autoritate vreodata chiar nu am habar)
a fost intrebt daca il stie pe individ si daca acumparat vreodata ceva de la acesta
fratele meu a spus ca nu (nu a avut un avocat ptr ca nimeni nu stia ce se intampla la acel moment ) ,judecatorul i-a spus ca poate sa plece si ca nu va mai fi nevoie sa se prezinte din nou.
familia a crezut ca a fost o confuzie sau ceva de acest gen ,dar acum ceva vreme a primit o alta citatie si trebuie sa mearga la Ploiesti unde procesul a fost mutat.
Va rog mult sa am ajutati cu ceva informatii
familia a angajat un avocat cu reputatie din Craiova
acum doua zile .
fratele meu nu il cunoaste pe acest individ
fratele meu a fost diagnosticat cu cancer acum 10 ani si slava Domnului a invins
nu face nici un fel de efort fizic
el a avut o operatie foarte dificila la sold anul trecut
nu se invarte in cercuri dubioase,nu are cazier,nu consuma alcool
este exclusa orice posibilitate ca el sa fi cumparat -este vorba de un taietor de lemne-ptr ca nu dispune de posibilitati financiare individuale
suntem noi familia care il ingrijim
Ce parere aveti?Ce se poate intampla?
Exista vreo sansa ca fratele meu sa pateasca ceva doar ptr ca un imbecil s-a folosit de numele lui?
va rog mult sa ma ajutati cu o parere ptr ca sunt foarte confuza si ingrijorata mai ales ca nu sunt in tara sa stiu care e situatia reala
va rog sa imi scrieti pe forum sau la daniela419@yahoo.com
Va multumesc!
AJUTOR!!!URGENT!!!
Nu intzeleg de ce a angajat avocat. E martor sau ce fratele tau? Daca e martor nu are ce sa patzeasca. Daca e altceva, e bine ca are avocat. Sunt convins ca-l va apara cum trebuie.
Ar trebui intrebat inculpatul cand a vandut si unde si sa vedetzi unde era fratele in acel moment. Alibiul e o proba foarte importanta in astfel de cazuri.
Ar trebui intrebat inculpatul cand a vandut si unde si sa vedetzi unde era fratele in acel moment. Alibiul e o proba foarte importanta in astfel de cazuri.