publicitate avocat

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
melchior

publicitate avocat

Post by melchior » 09 Oct 2006, 12:30

Credeti ca pe site-ul unde isi face pubicitate un avocat ar putea fi scrise aprecieri ale unor clienti multumiti de serviciile prestate?ma refer atat la persoane fizice care sa-si dea numele, cat si la firme;eventual, sa se faca o referire scurta la speta.

danutza

Post by danutza » 10 Oct 2006, 14:17

cu acordul pers respective, da, poti sa-i mentionezi in lista de clienti si poti chiar sa redai aprecieri ale acestora

cat despre povestit speta, ..., nu-sh ce sa zic... tot cu acordul lor special

seashell

Post by seashell » 10 Oct 2006, 17:38

Si eu cred ca este posibil, mai ales ca am vazut la un moment dat cand ma interesa subiectul "site", cateva asemenea pagini ale avocatilor in care isi prezentau portofoliul firmelor pe care le reprezentau. In plus, cata vreme ai consimtamantul clentilor, ai unda verde. Este adevarat ca Lg 51/95 este destul de restrictiva in ceea ce priveste publicitatea, insa nu interzice ceea ce tu urmaresti, in consecinta permite.

melchior

Post by melchior » 10 Oct 2006, 18:21

Multumesc. :cafea: :cafea:

flaviusnet

Post by flaviusnet » 12 Oct 2006, 09:07

tin sa multumesc renumitei vrajitoare omidee cu accent circumflex pe e pentru puterile ei nemasurate si ca mi-a dezlegat casniciile, mancatias...adresa ei este str micsunele, nr 34, tel 07********...daca ei pot, puteti si voi :skul: :skul: :skul:

Post Reply