I.N.M. > , = , < examen pe post ??!!?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
procurorul

I.N.M. > , = , < examen pe post ??!!?

Post by procurorul » 15 Sep 2004, 19:38

Ce parere aveti despre examenul pe post pentru judecatori?
Vi se pare echitabil ? Si pun aici , fara sa judec , in discutie dispozitiile din noua lege a statutului magistratilor , care dispune ca "principala modalitate de admitere in magistratura se face prin INM"(intr-o citare aproximativa).
Pe de alta parte , daca ati avea 5 ani vechime , in avocatura sau consiliere juridica , ati avea curajul si ...raspunderea...sa intrati , fara temere, direct in scaunul judecatorului de sedinta ???
Ati sti sa redactati o minuta ? Sa administrati o proba prin comisie rogatorie...?Sa rezolvati o exceptie procesuala???
E un lucru echitabil sau nu?

fira

Post by fira » 15 Sep 2004, 21:12

mi-am expus parerea referitor la examenul pe post de cite ori am avut ocazia, n-o sa ma repet acum. Nu sint de acord. Cum a observat si procurorul, principala modalitate de admitere in magistratura este via INM si nu prin alte "gimmicks" cum se face acum.

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 16 Sep 2004, 15:23

sa nu te superi dar trebuie sa te intreb caci pari de o naivitate iesita din comun: crezi ca la INM inveti toate chestiile aste?
dupa ce ai citit 5 sau mai multi ani incheieri de sedinta, sentinte, etc, le stii pe din afara sa ca....

fira

Post by fira » 16 Sep 2004, 15:28

obiectul discutiei era altul, nu ce se invata la inm

Erin

Post by Erin » 16 Sep 2004, 15:33

attorneyatlaw, ca tot veni vorba, sa stii ca inveti multe la inm, inclusiv cum sa redactezi o minuta si ce mai zicea procurorul

procurorul

Slabuta reactie...

Post by procurorul » 17 Sep 2004, 08:32

Ma gandeam ca se va umple subiectul acesta de mesaje...Se pare ca am estimat eu gresit... De fapt , cei care dau acum examenul pe post invata acum.Dar ceilalti?
Bafta la invatat , viitori judecatori!!! :P

Post Reply