Centrul Pilot de Mediere Craiova

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
wolfyii

Centrul Pilot de Mediere Craiova

Post by wolfyii » 04 Oct 2006, 16:26

Cine stie mai multe despre asta?

LA noi la barou s-au facut deja inscrieri pentru selectie, cred ca s-au inscris 100 pentru cele 10 locuri cu gratuitate.

CAm care ar fi criteriile de selectie?

In aprilie cand a mai fost o preselectie, nu am stiut de asa ceva, dar am inteles ca testarea a constat doar intr-un interviu.

vexatu

Post by vexatu » 04 Oct 2006, 17:35

Detalii despre Centrul de la Craiova gasesti pe sit-ul http://www.mediere.ro/ si dupa cum vei observa selectia a avut loc rezultatele cu cei admisi precum si lista cu cei care au fost inscrisi o gasesti acolo. Cat despre criteriile de selectie, asa cum ai spus a fost pe baza de interviu.

wolfyii

Post by wolfyii » 04 Oct 2006, 17:46

Asta a fost in primavara . Urmeaza o noua selectie acum toamna asta. Multumesc, pt. mesaj.

vexatu

Post by vexatu » 04 Oct 2006, 18:15

Uita-te mai bine pe sit si o sa afli ca preselectia a avut loc. Si ca sa fii sigur suna la un nr de tel de acolo.

wolfyii

Post by wolfyii » 04 Oct 2006, 18:30

Sunt mai multe sesiuni de cursuri, pe judete. Site-ul a ramas, cel putin in ce priveste judetul meu, cu informatiile din primavara. Urmeaza o noua sesiune de cursuri, pentru care de abia acum se fac inscrieri la barou. Nu se stie exact cand se vor face aceste cursuri, si cand e preselectia, pentru ca vad ca nici pe site nu scrie.
Voi incerca pe una din adresele de contact.
Multumesc, din nou.

Post Reply