pt cei care au intrat la inm

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
roxana_amariei

pt cei care au intrat la inm

Post by roxana_amariei » 12 Sep 2004, 13:50

felicitari tuturor celor care au intrat anul acesta la inm si sper ca la anul sa fim colegi.

o intrebare am: in ce consta proba medicala?

roxana_amariei

Post by roxana_amariei » 12 Sep 2004, 20:22

hei, dar chiar nu vrea nimeni sa-mi raspunda??????????

vreau sa stiu daca v-au gasit "in deplinatatea facultatilor mintale" dupa toate prin care ati trecut(invatat, invatat, invatat, stres........) :lol:

wittmann

Post by wittmann » 12 Sep 2004, 20:36

Proba medicala inca nu a avut loc. De asta nu ti-a raspuns nimeni.

fira

Post by fira » 13 Sep 2004, 11:31

am inteles ca anul trecut l-au ejectat pe unul dupa examenul psihologic. Sincer sa fiu nici nu ma mira la ce mi-au vazut ochisorii. Si stau sa ma gindesc ce s-ar intimpla daca chiar ar fi examen psihologic si nu o simpla formalitate. S-ar mai elibera ceva locuri in mod sigur :)

ame666

Post by ame666 » 13 Sep 2004, 11:48

oricum am inteles ca acel "unicat" in fapt nu a existat; desi respins initial, pana la urma, a fost si el declarat admis;
sunt de acord cu necesitatea unui test psihologic cat se poate de drastic, dar avand in vedere cat de relativ este totul in medicina de la noi nu cred ca cineva poate spune cu mana pe inima ca cei admisi ar fi perfect apti, iar eventualii respinsi ar avea ceva probleme...;

fira

Post by fira » 13 Sep 2004, 11:52

corect, exista o zona gri, e normal sa fie asa. Dar sint sigur ca exista si unii de-a dreptul pe rosu ;)
plus ca examenul asta psihologic nu cred ca ar trebui sa fie limitat doar la a stabili daca iti ciripeste pasarica. Mai sint si alte lucruri de evaluat

roxana_amariei

Post by roxana_amariei » 13 Sep 2004, 19:34

spunea cineva ca e bine ca se da testul psihologic in momentul in care intri in magistratura , dar e pacat ca acesta nu se mai repeta la cativa ani pentru ca sunt multi judecatori care din punctul asta de vedere nu au ce cauta in instanta.

:roll:

totusi astept sa-mi scrieti cei care vor sustine proba medicala. va multumesc mult si multa bafta!

ambrios

Post by ambrios » 13 Sep 2004, 20:33

[quote="fira"]am inteles ca anul trecut l-au ejectat pe unul dupa examenul psihologic. Sincer sa fiu nici nu ma mira la ce mi-au vazut ochisorii. Si stau sa ma gindesc ce s-ar intimpla daca chiar ar fi examen psihologic si nu o simpla formalitate. S-ar mai elibera ceva locuri in mod sigur :)[/quote]

daca stam bine si ne gandim la cat de mult sunt stresati sau poate deja sterilizati neuronii dupa un an de invatat ca nebunii sa ne miram daca mai constatam singuri sau poate constata altii , ca pe zi ce trece avem ceva doage lipsa de la ultima numaratoare
deci daca ar fi pe bune examenul nu ar fi nici macar Freud intreg
dar ce sa vb de faimosul caz al pres. din Hargita care se... plimba cu Husler dupa el ca sa frece soricelul in fata autostopistelor "nevinovate" dar prins cu pisica reporteritei de la OROR TV (PRO TV).
de ce nu se face si pt cei in functie un examen psihibau o data la 4 ani ca sa vedeti cate posturi raman libere
dar ar mai trebui sa mai amintesc ceva
in gorjul meu mioritic un mic mare baron local s-a razbunat pe un magistrat pt ca ii lezaze integritatea corporala cu 2 kg pe care le-a slabit urcand scarile tribunanului si cu o amenda de 3 milioane de lei
desi se stie ca numai in temeiul inor acuzatii fondate un judecator poate fi dat pe afar
dar la noi CA PE LA NIMA
NU? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sharky

Post by Sharky » 13 Sep 2004, 21:26

pt. Fira: si in cam ce ai vrea sa constea examenu ala psihologic ..in stat pe cap ...e un test general sa vada ca nu esti nebun cu toate ca se vede si asa dar eu zic ca nu trebuie facut mare tam-tam pe subiectu asta ...nu are rost!

mary2004

Post by mary2004 » 30 Sep 2004, 17:27

Ne spuneti si noua in ce au constat proba medicala si testul psihologic?
Multumesc mult! :roll:

Post Reply