lichidare firma
lichidare firma
Cum pot lichida o firma care nu mai functioneaza de 5 ani si unde nu s-a depus bilant anulat tot de atata timp. Pe cale administrativa, dar mentionez ca actele pe ultimul an se afla la contabila care este plecata in starinatate si nu pot da de urma ei. pentru lichidarea firmei pe cale administrativa am nevoie de certificat fiscal al firmei, pt. aceasta este nevoie de un control al garzii financiare. Eu nu detin actele pe ultimul an , decat registrul de casa. In acesta situatie cum pot lichida firma?
nu a depus bilantul de 5 ani???
Verificia la ORC... poate au declansat deja ei procedura de radiere.
Poti sa verifici pe www.onrc.ro
Poti sa verifici pe www.onrc.ro
si lumina se facu.....
pentru a prescurta procedura.. si pentru a lucra cat mai putin...frumos din partea lui ...... si am uitat gilimelele de rigoare.... ei bine daca nu ai cum sa obtii.
Lichidatorul sa faca bine si sa notifice finantele ..sa vada daca au creantesau nu.
Dar pentru asta saracul tre sa lucreze....

pentru a prescurta procedura.. si pentru a lucra cat mai putin...frumos din partea lui ...... si am uitat gilimelele de rigoare.... ei bine daca nu ai cum sa obtii.
Lichidatorul sa faca bine si sa notifice finantele ..sa vada daca au creantesau nu.
Dar pentru asta saracul tre sa lucreze....

kinga wrote:nu a depus bilantul de 5 ani???
Poti sa verifici pe onrc.ro
onrc.ro, cum vad, daca pot, ca firma mea este in lichidare. Sunt comod si imi este greu sa ma duc pana acolo. Vreau sa vad, daca pot, din fotoliu:))
nu am avut niciun fel de activitate pe ea, infiintata din 2004, depus la timp toate actele, nu sunt in urma cu nimic.