Din 1990, insa, terenul e folosit de Y, care nu mai vrea sa plece de acolo. X face plangere impotriva lui Y pt. tulburare de posesie. Exista infractiunea sau nu?
Multumesc anticipat pt.eventualele raspunsuri!

Te referi la un proces penal?bobocel wrote:In caz de deschidere a unui proces, cred ca X il poate chema in garantie pe vanzator (Z) cerandu-i acestuia sa-l apere contra evictiunii prin respingerea cererii introduse de reclamant (daca ar fi sa introduca o astfel de cerere), iar daca actiunea se va admite, sa-l despagubeasca.
da, este infractiune
... eu zic ca nu exista infractiunea;la momentul 1990, cand Y a ocupat terenul, e posibil sa fi fost intrunite conditiile infractiunii, ca X era posesorul... iar tulburatorul Y putea sa-si ia sanctiunea... acun, nu recunosc infractiunea dupa descrierea faptelor si-am codul in fata.procuror wrote:X foloseste un teren din 1976, care este al lui Z. In 1990, Z ii vinde terenul lui X prin act sub semnatura privata. In 2002, pe baza acelui act, in temeiul legii fondului funciar, X obtine titlu de proprietate pe teren si i se face proces vb. de punere in posesie.
Din 1990, insa, terenul e folosit de Y, care nu mai vrea sa plece de acolo. X face plangere impotriva lui Y pt. tulburare de posesie. Exista infractiunea sau nu?
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests