sigilare

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
flaviusnet

sigilare

Post by flaviusnet » 04 Sep 2006, 10:45

bai,fratilor,la voi s-au sigilat chestionarele in dreptul numelui vostru?ca eu am o revelatie...nu stiu daca mi-a sigilat ala numele cand am dus chestionarul...

ion_balcon

Post by ion_balcon » 04 Sep 2006, 10:47

NU

Jaja

Post by Jaja » 04 Sep 2006, 10:52

eu parca zic ca era o doamna care de asta se ocupa.era treaba ei.
eu acum nu-mi mai aduc aminte nici ce-am raspuns la grila, desi dupa examen imi era clar. Am ajuns de nu mai stiu sa ma apreciez! De-ar afisa odata!

cyclop

Post by cyclop » 04 Sep 2006, 11:01

S-au sigilat. La noi cel putin, dupa ce am predat teza, m-au rugat sa asist la modul la care se sigileaza. Io am plecat, le-am zis ca merg pe-ncredere. Ce-oi fi avut in cap... :grin:

flaviusnet

Post by flaviusnet » 04 Sep 2006, 11:03

[quote="Cyclop"]S-au sigilat. La noi cel putin, dupa ce am predat teza, m-au rugat sa asist la modul la care se sigileaza. Io am plecat, le-am zis ca merg pe-ncredere. Ce-oi fi avut in cap... :grin: [/quote
:-D :-D :-D m-ai amuzat teribil....acum m-am trezit si eu cu intrebarea asta in cap...daca mi-au sigilat aia lucrarea sa nu...bine,ca sa puteau baga usor cateva raspunsuri acolo in plus sau in detrimentul tau...daca voia cineva sa te scoata din joc....cu sau fara sigilare

cyclop

Post by cyclop » 04 Sep 2006, 11:06

Sau, cine stie, poate-ti completau bine... :-D

pufulet

Post by pufulet » 04 Sep 2006, 11:10

Nu prea cred ca se practica asa ceva

Eu as fi preferat sa scriu cu pixul meu, pentru ca, daca era ceva in neregula puteam sa cer o expertiza (nu puteau gasi un pix identic)

Post Reply