INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
flaviusnet
bai,fratilor,la voi s-au sigilat chestionarele in dreptul numelui vostru?ca eu am o revelatie...nu stiu daca mi-a sigilat ala numele cand am dus chestionarul...
-
ion_balcon
NU
-
Jaja
eu parca zic ca era o doamna care de asta se ocupa.era treaba ei.
eu acum nu-mi mai aduc aminte nici ce-am raspuns la grila, desi dupa examen imi era clar. Am ajuns de nu mai stiu sa ma apreciez! De-ar afisa odata!
-
cyclop
S-au sigilat. La noi cel putin, dupa ce am predat teza, m-au rugat sa asist la modul la care se sigileaza. Io am plecat, le-am zis ca merg pe-ncredere. Ce-oi fi avut in cap...
-
flaviusnet
[quote="Cyclop"]
S-au sigilat. La noi cel putin, dupa ce am predat teza, m-au rugat sa asist la modul la care se sigileaza. Io am plecat, le-am zis ca merg pe-ncredere. Ce-oi fi avut in cap...
[/quote

m-ai amuzat teribil....acum m-am trezit si eu cu intrebarea asta in cap...daca mi-au sigilat aia lucrarea sa nu...bine,ca sa puteau baga usor cateva raspunsuri acolo in plus sau in detrimentul tau...daca voia cineva sa te scoata din joc....cu sau fara sigilare
-
cyclop
Sau, cine stie, poate-ti completau bine...
-
pufulet
Nu prea cred ca se practica asa ceva
Eu as fi preferat sa scriu cu pixul meu, pentru ca, daca era ceva in neregula puteam sa cer o expertiza (nu puteau gasi un pix identic)