cat de greu(corect) a fost?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
robbie

cat de greu(corect) a fost?

Post by robbie » 31 Aug 2006, 21:59

80 prea mult sau insuficient?! :!:

vally

Post by vally » 31 Aug 2006, 22:04

EU ZIC FELICITARI SI PENTRU 80 SI CHIAR PENTRU MAI PUTIN, CELOR CARE AU REUSIT PERFORMANTA. GRILELE AU FOST CONCEPUTE DUPA REGULA AMETESTE-I, INVARTESTE-I SI FA-LE O NOUA INVITATIE PTR. LA ANUL....

alias

Post by alias » 31 Aug 2006, 22:05

A fost greu, cred ca putini vor ajunge la 90. Daca a fost corect sau incorect nu conteaza, ei fac regulile ( a fost incorect fpt. ca nu s-a respectat tematica; sunt convinsa ca sunt multe persoane care depind de un punct pierdut din cauza asta).
Ramane de vazut...

robbie

Post by robbie » 31 Aug 2006, 22:08

cu 80 crede cineva ca este intrat?... :-D

vally

Post by vally » 31 Aug 2006, 22:17

CU 80 DE PUNCTE LA GRILA CRED CA VOR TRECE DE ETAPA A DOUA CEI BUNI PTR. CA EI VOR AVEA (UNII DINTRE EI, LE TIN PUMNII) SIGUR O PRESTATIE ONORABILA, SAU (CEILALTI, SA LE FIE RUSINE, NU NE RAMANE DECAT SA SPERAM CA SUNT F. PUTINI), O PILA CORESPUNZATOARE... :mask:

DAR CE-I CU VESELIA ASTA ROBBIE, SAU NU FACI PARTE DINTRE NEFERICITI :?:

vally

Post by vally » 31 Aug 2006, 22:20

P.S. DACA LA ORA ASTA BANTUIM PE FORUM CRED CA A FOST DESTUL DE GREU, NU? SAU POATE NE ALEGEM CU O VIZITA LA PSIHIATRU, CAT MAI CURAND... :-( :-( :-(

robbie

Post by robbie » 31 Aug 2006, 22:23

vally nu e veselie...e stres, oboseala ani de munca scarba toate combinate....si speranta ca 81 poate e suficient fara si fara pile...

vally

Post by vally » 31 Aug 2006, 22:34

ma bucur sincer ptr. tine, fiecare cu norocul lui - pana la urma la asta se reduce totul, chiar daca muncesti pe rupte nesansa te da cu capun de pereti- nu te mai stresa, gandeste pozitiv si vei reusi in etapa urmatoare ma mult ca sigur.

eu am dat ptr. prima data si am facut cam 56, dupa baremul lor... OK, nici n-am avut decat o luna la dispozitie dar sunt dezamagita ptr. ca imi doresc f. mult sa practic profesia de judecator...

cat despre tine, nu strica un DOAMNE-AJUTA si o cruce mare, sa ai noroc... :)

bonsa

Post by bonsa » 01 Sep 2006, 03:31

85.
dar stati sa vedem contestatiile la barem...

Post Reply