Faliment pe rol.
Faliment pe rol.
Buna! lucrurile stau cam asa. Am cesionat 3 societati care au pe rol deschide dosare pe legea 64, fara a se hotari deschidere sau nu de procedura. Le-am dat in iulie. acum e legea 85. Ce fac eu ca vechi administrator? mai formulez aparari sau e doar treaba noilor asociati si respectiv administrator? noul adm a preluat in cunsotinta de cauza activul si pasivul. Indrumati-ma! Multumesc mult
Consider ca situatia e destul de clara. atata timp cat tu ai cesionat in iulie, nu mai ai nici o legatura cu societatea, deci nu ai mai avea calitate sa faci aparari sau alte acte in respectivele dosare.
Insa conteaza mult si care era stadiul procesual in cele 3 dosare. Astfel, banuiesc ca cel putin intampinare ar fi trebuit sa depui. Dar ce se intampla mai departe, dupa cesionarea societatilor, chiar nu este problema ta.
Insa conteaza mult si care era stadiul procesual in cele 3 dosare. Astfel, banuiesc ca cel putin intampinare ar fi trebuit sa depui. Dar ce se intampla mai departe, dupa cesionarea societatilor, chiar nu este problema ta.