Faliment pe rol.

Contestatia, Reorganizarea, Raspunderea, Falimentul.
Post Reply
jurista

Faliment pe rol.

Post by jurista » 28 Aug 2006, 11:14

Buna! lucrurile stau cam asa. Am cesionat 3 societati care au pe rol deschide dosare pe legea 64, fara a se hotari deschidere sau nu de procedura. Le-am dat in iulie. acum e legea 85. Ce fac eu ca vechi administrator? mai formulez aparari sau e doar treaba noilor asociati si respectiv administrator? noul adm a preluat in cunsotinta de cauza activul si pasivul. Indrumati-ma! Multumesc mult

mogossm

Post by mogossm » 01 Sep 2006, 15:42

Consider ca situatia e destul de clara. atata timp cat tu ai cesionat in iulie, nu mai ai nici o legatura cu societatea, deci nu ai mai avea calitate sa faci aparari sau alte acte in respectivele dosare.
Insa conteaza mult si care era stadiul procesual in cele 3 dosare. Astfel, banuiesc ca cel putin intampinare ar fi trebuit sa depui. Dar ce se intampla mai departe, dupa cesionarea societatilor, chiar nu este problema ta.

Mihai_Deleanu

Post by Mihai_Deleanu » 11 Sep 2006, 10:44

Teoretic nu trebuie sa mai ai nici o implicare insa depinde ce chestiuni se pun in discutie si daca este atrasa raspunderea administratorului. Caci in acest din urma caz raspunde administratorul de la data cand s-au petrecut faptele. Depinde de situatia ta.....

Post Reply