cpp - prevederi abrogate ?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
mamaomida

cpp - prevederi abrogate ?

Post by mamaomida » 25 Aug 2006, 13:52

Hello surioarelor si fratiorilor !
Am si io una intrebare pennca-s in impas :
art. 209 c.p.pen. alin 5 si 6 au fost sau nu abrogate inainte de aparitia Legii 356/2006 ?
Ca io parca tiu minte ca s-a vorbit foarte mult anun trecut despre schimbarile ce priveau competenta procurorului in faza urmaririi.
Si va rog sa nu ma lasati sa astept cu ochii in soare ca si asa sunt bronzata de la mama-natura :grin:
Bafta tuturor !

krisstina

Post by krisstina » 25 Aug 2006, 13:58

Alin. 5 si 6 de la art. 209 au fost abrogate prin art. I pct.117 din Legea nr. 356 / 2006.

gavril

Re: cpp - prevederi abrogate ?

Post by gavril » 25 Aug 2006, 14:02

mamaomida wrote:Hello surioarelor si fratiorilor !
Am si io una intrebare pennca-s in impas :
art. 209 c.p.pen. alin 5 si 6 au fost sau nu abrogate inainte de aparitia Legii 356/2006 ?
Ca io parca tiu minte ca s-a vorbit foarte mult anun trecut despre schimbarile ce priveau competenta procurorului in faza urmaririi.
Si va rog sa nu ma lasati sa astept cu ochii in soare ca si asa sunt bronzata de la mama-natura :grin:
Bafta tuturor !
pai nu poti ghici ? sau trecutul nu reusesti sa-l vezi ?
incearca carti de tarot .. :-D

mariuca

Post by mariuca » 25 Aug 2006, 14:56

ahahahhahahahahah Gavrile esti mortal....nu te supara mamaomida nick-ul "e di.vina"!

mamaomida

Post by mamaomida » 25 Aug 2006, 20:59

Bobii mei nu stie nici sa numereste si nici sa citeste... Ca altfel nu mai intrebam p-aci... Scuze de deranjarea facuta, boierilor !

gavril

Post by gavril » 25 Aug 2006, 21:04

acuma nu te supara ca nu a fost rea intentie ..
NUmele e hazliu .. atata tot. Oricum .. intrebarea era de sectiunea "Procedura penala" .. dar colegii au fost draguti si ti-au raspuns si aici .. Asta ca sa vezi ca sunt si .. colegi binevoitori printre noi .. :)

mariusms

Post by mariusms » 25 Aug 2006, 21:25

:-? :-? :-? Clar, nu este adevarata fiica a Mamei Omida. :-? :-? :-?
:grin:

LexLegis

Post by LexLegis » 25 Aug 2006, 21:34

Mai mariuca tu chiar esti cea din avatar??Pe bune ... am impresia ca te reprezinta poza aia... :lol: Adica vreau sa zic , ca e de bine! :mrgreen:

mamaomida

Post by mamaomida » 25 Aug 2006, 21:46

1. Nu m-am suparat, ioc !
2. Cum sa fiu io fiica mea ? Normal ca nu-s fiica lun mama !!! Io-s mama omida adevarata, aia care are fiici pieste tot :twisted:
3. Multam pentru raspuns !!!

mariuca

Post by mariuca » 25 Aug 2006, 22:00

LexLegis wrote:Mai mariuca tu chiar esti cea din avatar??Pe bune ... am impresia ca te reprezinta poza aia... :lol: Adica vreau sa zic , ca e de bine! :mrgreen:

Heheheh tu ce crezi? Pai daca tu ai zis ca ma reprezinta ........ptiun ce coincidenta... Sa o intrebam pe mamaomida sa vedem ce zice numai asa verificam daca-i ea ....
:-D

bonsa

Post by bonsa » 26 Aug 2006, 21:39

lex, vezi sa nu te indragostesti de poza...;)

krmen

Post by krmen » 26 Aug 2006, 22:34

mariuca se pare ca ai admiratori............. :lol:

LexLegis

Post by LexLegis » 26 Aug 2006, 23:02

bonsa
lex, vezi sa nu te indragostesti de poza...icon_wink.gif
krmen
mariuca se pare ca ai admiratori.
Hai mai :oops: ....vroiam sa zic , ca mi se pare ca esti plina de viata si energie, de optimism.....(din interventile pe forum), iar pers din avatar emana aceste calitati si de ci ...chiar de esti tu sau nu ti se potriveste....atata tot!
Of...mi-am gresit profesia, daca nu intru la inm dau la psihologie!Va astept la cabinet, pt forumisti consiliere gratuita! :mrgreen:

mariuca

Post by mariuca » 27 Aug 2006, 00:37

Mai copii lasati pozele ...la spete cu voi....hai repejor!!!

Pt. linistea lui Lex io mi-s .....bau! :evil:

Post Reply