rezolvari:)

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
flaviusnet

rezolvari:)

Post by flaviusnet » 24 Aug 2006, 11:45

daca are sau afla cineva intrebarile la grilele de examen(si,de ce nu,si subiectele)sa nu fie egoist si sa le afiseze pe forum.
multumesc :|

gavril

Post by gavril » 24 Aug 2006, 12:01

da-mi adresa de net si ti le trimit eu ! :|

flaviusnet

Post by flaviusnet » 24 Aug 2006, 12:02

Gavril wrote:da-mi adresa de net si ti le trimit eu ! :|
:-D :-D :-D :-D :-D adresa de net nu am...inca :-D :-D nu va jenati....suntem colegi,nu?afisati daca aveti

gavril

Post by gavril » 24 Aug 2006, 12:12

eee .. nu pot face asa .. animus donandi. ci contra unei drepte si juste remuneratii. eventual las codul IBAN si mai vb. dupa ce intra niste bistari in el. :grin:

krmen

Post by krmen » 24 Aug 2006, 12:44

le-am afisat pe www.rezolvari.ro introduceti textul cu problema personala pe care o aveti si in mai putin de 24 de h veti primi raspunsul! grabiti-va e gratis
in cazul tau flaviusnet poti solicita grile si rasp inm 2006 si vei fi pe deplin satisfacut :-D :-D :-D :-D

pufulet

Re: rezolvari:)

Post by pufulet » 24 Aug 2006, 13:04

flaviusnet wrote:daca are sau afla cineva intrebarile la grilele de examen(si,de ce nu,si subiectele)sa nu fie egoist si sa le afiseze pe forum.
multumesc :|
Imi pare rau!!!
Inca nu le-am redactat :mrgreen:
Cred ca am sa ma inspir din Voineag :twisted:

P.S. Se fac angajari la comisia de redactare a subiectelor ( e slujba provizorie, ce-i drept). Eu am fost desemanta sa le redactez la D.p.c. Si va spun de acum, contestatiile la barem nu se accepta!!!!

Post Reply