contract de popularizare nume

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
carmen_miha

contract de popularizare nume

Post by carmen_miha » 08 Sep 2004, 09:36

Buna, daca stie cineva ce vrea sa zica...va rog HELP!!!!
ce caracteristici are un contract de popularizare nume , care e diferenta fata de un contract de sponsorizare si va rog din suflet....un model daca are cineva ...v-as ramane profund recunoscatoare!

wittmann

Post by wittmann » 11 Sep 2004, 20:04

E prima data cind aud de asa ceva. Avea dreptate cine spunea ca in meseria asta inveti pana in clipa mortii... BANUIESC ca e un contract asemanator contractului de publicitate.

carmen_miha

Post by carmen_miha » 15 Sep 2004, 15:15

multumesc, asa am reactionat si eu.D-na noastra contabila insista ca exista un asemenea contract in nu stiu ce monitor oficial, a vazut ea!Problema e ca cica ar fi specific domeniului sportiv..ceva in genul asta si...problema e ca beneficiarul trebuie sa fie persoana fizica.Va multumesc oricum pentru raspuns!

andriipopa75

= reclama

Post by andriipopa75 » 29 Sep 2004, 11:25

pupularizarea numelui - forma de publicitate, recunoscuta ca atare de codul fiscal si normele sale de aplicare . cheltuiala 100% deductibila .

citat din hg 44/2004 (privind aplicarea codului fiscal)
art.54 .......
"- cheltuielile de reclama si publicitate reprezinta cheltuielile efectuate pentru popularizarea numelui contribuabilului, produsului sau serviciului in baza unui contract scris, precum si costurile asociate producerii materialelor necesare pentru difuzarea mesajelor publicitare cand reclama si publicitatea se efectueaza prin mijloace proprii. Se includ in categoria cheltuielilor de reclama si publicitate si bunurile care se acorda in cadrul unor campanii publicitare ca mostre, pentru incercarea produselor si demonstratii la punctele de vanzare, precum si alte bunuri acordate cu scopul stimularii vanzarilor; "

Post Reply