angajatilor mei le vand marfurile respective (daca vor sa le cumpere, si vor

cum ar suna un act aditional la contractul de munca, act conform caruia daca pleaca din firma mai devreme de x ani, va restitui suma care a facut obiectul reducerii?

vorbesti despre o plata in rata, cu ultima scadenta pana la care l-as fi dorit eu legat de glie pe angajat, iar angajatul in felul asta nu mai pleaca pana nu achita toate ratele?Denominatus wrote:sa ne imaginam un contract cinstit, in nici un fel legat organic de cim...
plata pretului se face in (putine) rate....
ultima rata devine scadenta la un moment viitor, care, ce coincidenta, partile au stabilit, in temeiul libertatii contractuale, ca este chiar data la care angajatul inceteaza raporturile de munca cu angajatorul...![]()
varianta asta cred ca are si ceva avantaje fiscale pentru angajati, ca nu mai sunt impozitati la facilitati, si daca scormonesti cu grija, cred ca gasesti si pentru tine o bombonica fiscala :)
nu-i asa ca-i fain cand toata lumea e multumita?
ama wrote:Ma gandesc ca-i similar cu aditionalul la CM prin care angajatorul te obliga sa restitui contravaloarea cursurilor de perfectionare profesionala pe care ti le-a platit, daca pleci inainte de o anumita data (inainte de 1, 2 ec. ani de la finalizarea cursului).
Mai croc, solutia pe care tu insusi ai propus-o este corecta si poti invoca libertatea contractuala.croc wrote:ama, este similar nu stiu insa daca pot extinde, mai ales ca suntem pe taramul dreptului muncii unde, am sustinut eu odata si am castigat, nu sunt permise astfel de interpretari extensive![]()
racheto, pune mana si da o solutie, nu te mai lua de forumari in topicurile mele, ca o incasezi![]()
Croc, angajatul daca vrea sa plece, nu-l poti opri prin nici un mijloc. Ca libertatea de a-si alege munca si locul de munca e garantata prin constitutie.croc wrote: vorbesti despre o plata in rata, cu ultima scadenta pana la care l-as fi dorit eu legat de glie pe angajat, iar angajatul in felul asta nu mai pleaca pana nu achita toate ratele?
de ce nu ar pleca?
raket wrote:Mai croc, solutia pe care tu insusi ai propus-o este corecta si poti invoca libertatea contractuala.
Si sa nu crezi ca ma sperii de un croc crocmai tren sa cresti
Bine, mai, daca zici tu...raket wrote: ma deno, tu daca nu ai invatat in facultate si nu t-o placut cartea, nu mai da sfaturi.
fa in continuare pe sugubatun, dan nu da sfaturi, ca le dai gresite!
Users browsing this forum: No registered users and 27 guests