Am fost citat de sotia mea pentru stabilirea pensiei alimentare pentru baietelul nostru in varsta de 3 ani. Am avut o infatisare la tribunal, cand am fost intrebati atat eu cat si ea daca suntem de-acord, urmand ca ulterior sa se stabileasca pensia alimentara.Intrebarea mea este cum si cine stabileste modul in care voi plati pensia alimentara? Institutia la care lucrez imi va opri din salariu sau va trebui sa platesc eu lunar? Cum ma sfatuiti ca ar fi mai bine sa fac si cum sa procedez?
Multumesc pentru raspuns.
Pensie alimentara
Inca nu a avut loc procesul de divort, prima infatisare este la inceputul lunii octombrie, iar ceea ce s-a v-am povestit s-a intamplat la inceputul lunii august. Sotia mea a apreciat ca este prioritar stabilirea pensiei de intretinere si apoi pronuntare divortului. La aceasta infatisare nu s-a pronuntat nimic legat de modul in care voi plati eu aceasta pensie. Sa inteleg ca ea va cere modalitatea de plata?judge wrote:nu ai precizat daca ati divortat sau nu. si nu am inteles cu ce sa fiti de acord? instanta de judecata stabileste pensia alimentara care de obicei se retine din salariu daca se solicita aceasta. daca dai mai multe informatii iti pot spune si eu mai multe
Multumesc pentru raspuns.