As avea si eu niste intrebari...
In primul rand, avand in vedere ca Institutul National al Magistraturii este unic, acest lucru inseamna ca practic cursurile de auditor de justitie se desfasoara in Bucuresti ? Adica, cineva care locuieste in provincie va trebui sa se descurce sa traiasca in Bucuresti pe perioada cursurilor doar cu banii pe care ii primeste ca auditor de justitie...adica sa plateasca cu banii acestia chirie , intretinere etc. ptr. a supravietui in Bucuresti ?!!
Alta intrebare... L303/2004 nu spune ca obligatoriu toti cei care au terminat INM vor fi numiti procuri sau judecatori stagiari sau ca la finalul stagiului, dupa ce stagiarii si-au luat examenul de capacitate vor avea si un post asigurat. E posibil sa termini INM si sa ramai, din lipsa de posturi ca procuror/judecator stagiar, pe dinafara si sa fii obligat apoi sa le restitui toti banii ? E posibil, de exemplu, ca daca numarul posturilor de judecatori sau procurori e mai mic decat stagiarii care au luat examenul de capacitate sa existe stagiari care au luat capacitatea si care raman pe dinafara ?!!!
Alta intrebare...e posibil sa iti alegi orasul unde vrei sa-ti faci stagiul de procuror/judecator, sau te obliga ei sa ti-l faci unde zic ei ?
as avea si eu niste intrebari...
Re: as avea si eu niste intrebari...
Alta intrebare...e posibil sa iti alegi orasul unde vrei sa-ti faci stagiul de procuror/judecator, sau te obliga ei sa ti-l faci unde zic ei ?[/quote]
poti opta, dupa absolvirea INM, in functie de media obtinuta, pentru o localitate dintre cele in care au fost scoase posturi. Dupa anul de stagiatura, in functie de media obtinuta la examenul de definitivat, din nou poti opta pentru o localitate. tot dintre cele in care sunt scoase posturi, evident.
poti opta, dupa absolvirea INM, in functie de media obtinuta, pentru o localitate dintre cele in care au fost scoase posturi. Dupa anul de stagiatura, in functie de media obtinuta la examenul de definitivat, din nou poti opta pentru o localitate. tot dintre cele in care sunt scoase posturi, evident.