IN CE MASURA ESTE ILEGALA SI CUM POATE FI DEMONSTRATA ILEGALITATATEA UNEI INTEROGARI ASUPRA OPTIUNILOR POLITICE ALE UNUI ANGAJAT IN DECURSUL DESFASURARII UNUI CONTROL CU PRIVIRE LA ACTIVITATEA STRICT ADMINISTRATIVA ???
VA IMPLOR SA IMI SPUNETI ARTICOLUL SI LEGEA LA CARE AS PUTEA SA FAC REFERIRE.
MULTUMESC.
Solicit raspuns URGENT!!!
Auzi Firtzy hai sa lamurim problema. Tu chiar esti jurist?????????????
nu-mi vine sa cred... sincer... pentru ca ma surprinzi in fiecare zi ...acu io ce sa-ti zac sa incepi cu inceputul..citeste si tu Constitutia....dupa care
citeste statutul functionarilor publici... etc......
Da sa ai grija.... cauta legile care sunt in vigoare ..sa nu patesti ca si cu Legea 69

PS
si SOLICIT ..suna putin aiurea ...un va rog parca suna mai bine.... ca nu suntem obligati sa-ti raspundem , capisci?????
nu-mi vine sa cred... sincer... pentru ca ma surprinzi in fiecare zi ...acu io ce sa-ti zac sa incepi cu inceputul..citeste si tu Constitutia....dupa care
citeste statutul functionarilor publici... etc......
Da sa ai grija.... cauta legile care sunt in vigoare ..sa nu patesti ca si cu Legea 69

PS
si SOLICIT ..suna putin aiurea ...un va rog parca suna mai bine.... ca nu suntem obligati sa-ti raspundem , capisci?????
cand e urgent parca uiti si sa folosesti unele formule de salut, bune maniere etc.
Nu te-a obligat nimeni sa raspunzi si nici macar sa citesti. Oricum , iti multumesc daca ai incercat sa ajuti .
Am gasit si eu art. 20 Constitutie si art. 19 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului.
Si am si eu o intrebare : Tu esti jurist ? Si daca da de ce ?
[Eu nu sint practician si aveam urgent nevoie de art. si legea exacta, pe care le-am gasit si singur. Mai greu ce-i drept.]
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Pentru ce exista acest site???
Schimb de experienta?
Avansare de idei?
Formulare de proiecte?
Atac la persoana ?
Nu te-a obligat nimeni sa raspunzi si nici macar sa citesti. Oricum , iti multumesc daca ai incercat sa ajuti .
Am gasit si eu art. 20 Constitutie si art. 19 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului.
[Eu nu sint practician si aveam urgent nevoie de art. si legea exacta, pe care le-am gasit si singur. Mai greu ce-i drept.]
Schimb de experienta?
Avansare de idei?
Formulare de proiecte?
Atac la persoana ?
nu..pentru consultatii juridice gratuite..pentru absolventii de drept care nu sunt practicieni..dar care vor sa schimbe radical sistemul de drept.....Firtzy wrote:cand e urgent parca uiti si sa folosesti unele formule de salut, bune maniere etc.
Schimb de experienta?
Avansare de idei?
Formulare de proiecte?
Atac la persoana ?

art. 3 Libertatea muncii este garantata prin Constitutie. Dreptul la munca nu poate fi ingradit. -------
Art. 5. - (1) In cadrul relatiilor de munca functioneaza principiul egalitatii de tratament fata de toti salariatii si angajatorii.
(2) Orice discriminare directa sau indirecta fata de un salariat, bazata pe criterii de sex, orientare sexuala, caracteristici genetice, varsta, apartenenta nationala, rasa, culoare, etnie, religie, optiune politica, origine sociala, handicap, situatie sau responsabilitate familiala, apartenenta ori activitate sindicala, este interzisa.
(3) Constituie discriminare directa actele si faptele de excludere, deosebire, restrictie sau preferinta, intemeiate pe unul sau mai multe dintre criteriile prevazute la alin. (2), care au ca scop sau ca efect neacordarea, restrangerea ori inlaturarea recunoasterii, folosintei sau exercitarii drepturilor prevazute in legislatia muncii.
(4) Constituie discriminare indirecta actele si faptele intemeiate in mod aparent pe alte criterii decat cele prevazute la alin. (2), dar care produc efectele unei discriminari directe.
codul muncii, art. 3-9, principii fundamentale.
Art. 5. - (1) In cadrul relatiilor de munca functioneaza principiul egalitatii de tratament fata de toti salariatii si angajatorii.
(2) Orice discriminare directa sau indirecta fata de un salariat, bazata pe criterii de sex, orientare sexuala, caracteristici genetice, varsta, apartenenta nationala, rasa, culoare, etnie, religie, optiune politica, origine sociala, handicap, situatie sau responsabilitate familiala, apartenenta ori activitate sindicala, este interzisa.
(3) Constituie discriminare directa actele si faptele de excludere, deosebire, restrictie sau preferinta, intemeiate pe unul sau mai multe dintre criteriile prevazute la alin. (2), care au ca scop sau ca efect neacordarea, restrangerea ori inlaturarea recunoasterii, folosintei sau exercitarii drepturilor prevazute in legislatia muncii.
(4) Constituie discriminare indirecta actele si faptele intemeiate in mod aparent pe alte criterii decat cele prevazute la alin. (2), dar care produc efectele unei discriminari directe.
codul muncii, art. 3-9, principii fundamentale.

eu vad in Firtzy un OM nemultumit de el, care vrea sa faca faca ceva, nu stie ce, orice, numai sa fie ceva, dar in concret el sa nu presteze, prestatia sa fiind de a convinge pe altii sa presteze ce altii ar spune ca trebuie prestat, stiti voi tipic caragiale.
eu apreciez insa bunele intentii si sfatul pe care pot sa-l dau ptr. Firtzy este sa inceapa a presta el insusi, poate chiar ii va placea.