Nu stiu daca cei care au trecut de prima proba mai au acum timp sa intre pe forum, dar eu va urez multa putere de concentrare, multa bafta si succes maine! Stiu din proprie experienta ca pentru voi a fost o saptamana de cosmar cea care a trecut, dar incercati ca, odata ajunsi in fata colii cu subiecte, sa va "stergeti" temporar din minte tot ce nu are legatura cu ele si sa fiti acolo doar voi si subiectele. Ori ele, ori voi! :) Asta e o reteta testata si care a dat rezultate pozitive.
Va rog ca dupa examen, daca mai aveti timp si disponibilitate, sa intrati putin pe forum sa ne povestiti si noua cum a fost. Si peste inca vreo 3-4 zile sa auzim de bine!
Bafta multa!
BAFTA MULTA!!!
BAFTA maxima sa aveti voi ce va ve-ti lupta cu sinteza.
Sa fie ziua voastra norocoasa iar cel de sus sa va zambeasca iliescian ( nici sarutare nu-ti voi da ca iuda, ci ca talharul...).
am facut aaceasta paranteza ptr a explica zambetul iliescian...ma refer la largimea zambetului nu la parsivitatea lui...
oricum steaua voastra norocoasa sa va lumineze mintea.
BAFTA si sa auzim numai de bine.
In mod special din partea celor de pe acest forum pe care vreau sa-i stiu inm-isti de la 1 oct. curent.
BAFTA.
Sa fie ziua voastra norocoasa iar cel de sus sa va zambeasca iliescian ( nici sarutare nu-ti voi da ca iuda, ci ca talharul...).
am facut aaceasta paranteza ptr a explica zambetul iliescian...ma refer la largimea zambetului nu la parsivitatea lui...
oricum steaua voastra norocoasa sa va lumineze mintea.
BAFTA si sa auzim numai de bine.
In mod special din partea celor de pe acest forum pe care vreau sa-i stiu inm-isti de la 1 oct. curent.
BAFTA.