salut ! am indraznit sa ma loghez in acest forum dupa ce am citit cateva zile prin el si am aflat ca aici sunt oameni minunati.poate asa incerc sa ma informez si eu mai bine oricum tin sa multumesc tuturor celor care imi vor raspunde!povestea mea incepe asa:am inceput actiunea de divort cu 2 ani in urma fond,apel si in vara asta am formulat recurs doar la capatul de cerere privind incredintare minori fiind vacanta s-a dat termen in septembrie.fosta sotie a intentat procesul de partaj dupa mine la 2 zile s-a dat termen in octombrie.prima intrebare suna asa:este legal partajul care nu sa putut rezolva pe cale amiabila (fiind pretentiile prea mari)si hotararea de divort ne irevocabila sa mi intenteze proces de partaj ??
punctul 2.in partaj sunt amintite 3 proprietati A)casa care am facut-o in timpul casatoriei in urma cedarii unui spatiu comercial care valora cat 2 case la momentul vanzarii lui (era afacerea mea la cheie)dupa care eu am cumparat casa p+1. B)un parter de vila de 30 mp care am facut contract de vanzare cumparare urmand a-l achita pana infebruarie 2007 fiind folosit pt firma cu contract de comodat pe 10 ani (mai sunt 7ani) mai am 20%de achitat.
C)apartamentul parintilor mei (care este si sediul firmei inaintea casatoriei) pe care tot in timpul casatoriei am facut succesiunea avem certificat de mostenitori dupa tata si in urma intelegerii intre mine si mama si fratele meu am intocmit un contract de vanzare cumparare pe numele meu in care mama mea are uzufructul pana la sfarsitul vietii. Mentionez ca b si c nu sunt intabulate la judecatorie
Acum dupa ce v-am plictisit,si imi cer scuze vine si intrebarea a doua:
ce drepturi are fosta sotie asupra apartamentului 1 , 2, 3
va multumesc!!!
salutare tuturor! problema dificila
am vazut 35 de citiri si nici un raspuns:((
poate ceva aspunsuri in privat??multumesc anticipat
necunoscator@yahoo.com
necunoscator@yahoo.com