citatie
citatie
va rog sa-mi spuneti ce se poate face daca in cazul in care te afli intr-un penitenciar aprope de casa si iti soseste citatie pt. proces civil de la Bucuresti sa nu ramai in penitenciarul la care te muta pe perioada procesului. Exista posibilitatea ca sa te duca si sa te readuca la penitenciarul unde te aflii initial pe perioada cat dureaza procesul?
Depinde de distanta,de mijloacele lor/posibilitatile de transport,dar mai ales depinde de organizarea interna,pe care n-o stiu.
In orice caz,stiu ca unii detinuti cer familiei/prietenilor sa le intenteze procese la instanta locului de detentie,pentru a fi tinuti acolo pe perioada executarii.(la pedepsele definitive).
In orice caz,stiu ca unii detinuti cer familiei/prietenilor sa le intenteze procese la instanta locului de detentie,pentru a fi tinuti acolo pe perioada executarii.(la pedepsele definitive).
Daca e citat intr-o cauza penala,prezenta detinutului e obligatorie.Si in cauzele civile ii aduc,de obicei...
In fapt,daca termenele de judecata in cele doua dosare aflata in instante diferite se succed prea aproape,se cam amana cauza ,ca nu-i transfera chiar ca la nnnavetann.(vine raspuns la dosar ca nnare afaceri judiciarenn la instanta x).
In fapt,daca termenele de judecata in cele doua dosare aflata in instante diferite se succed prea aproape,se cam amana cauza ,ca nu-i transfera chiar ca la nnnavetann.(vine raspuns la dosar ca nnare afaceri judiciarenn la instanta x).