grila dpc

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
bobocu

grila dpc

Post by bobocu » 23 Jul 2006, 13:58

Recursul declarat impotriva incheierii prin care instanta refuza luarea , revocarea, incetarea sau inlocuirea unor masuri preventive:
a) este suspensiv de executare
b) nu este suspensiv de executare
c) este inadmisibil

bobocel

Post by bobocel » 23 Jul 2006, 14:27

A

arian

Post by arian » 23 Jul 2006, 16:00

C. incheierile in cauza pot fi atacate cu apel sau recurs numai impreuna cu fondul

krisstina

Post by krisstina » 23 Jul 2006, 16:05

C.

Conform art. 141 Cpp, pot fi atacate cu recurs separat, incheierile prin care se dispune luarea, revocarea, inlocuirea sau incetarea unei masuri preventive;

deci, nu si acelea prin care se respinge luarea, revocarea, inlocuirea sau incetarea unei masuri preventive.

bobocu

Post by bobocu » 23 Jul 2006, 16:28

krisstina wrote:C.

Conform art. 141 Cpp, pot fi atacate cu recurs separat, incheierile prin care se dispune luarea, revocarea, inlocuirea sau incetarea unei masuri preventive;

deci, nu si acelea prin care se respinge luarea, revocarea, inlocuirea sau incetarea unei masuri preventive.
asta este explicatia
mi s-a parut o grila cu spil din voineag

pisa

Post by pisa » 24 Jul 2006, 09:37

stiu eu gresit, sau noi nu avem recursul (si nici apelul) ?

LexLegis

Post by LexLegis » 24 Jul 2006, 15:35

Nu le avem!Dar vad ca oamenii sunt harnici sai fac si peste tematica!
:)

bobocu

Post by bobocu » 24 Jul 2006, 17:32

inclusiv in tratate, ca sa nu mai vorbim de voineag, termenul si caile de atac impotriva diverselor h.j. sunt trecute la capitolele unde sunt explicate
in cazul de fata la masurile preventive si alte masuri procesuale.

krmen

Post by krmen » 25 Jul 2006, 06:44

bobocu wrote:inclusiv in tratate, ca sa nu mai vorbim de voineag, termenul si caile de atac impotriva diverselor h.j. sunt trecute la capitolele unde sunt explicate
in cazul de fata la masurile preventive si alte masuri procesuale.

ai dreptate trebuie stiute si astea! chiar daca nu avem recursul, sunt cuprinse in tematica :mrgreen:

pisa

Post by pisa » 25 Jul 2006, 10:20

asa este, aveti dreptate.

spor la invatat

Post Reply