licitatie publica deschisa cu preselectie
licitatie publica deschisa cu preselectie
salut!!!! - eu am mai multe intrebari si sper ca si de data aceasta sa ma ajute cineva.
exista vreo conditie pe baza careia se recurge la aceasta forma a licitatiei( cu preselectie de candidati) sau ramana la latitudinea concedentului sa aleaga forma de licitatie?
in cazul licitatiei publice cu preselectie ce trebuie sa scrie cei care trimit plicurile in vederea selectarii candidatilor care vor prezenta ofertele?
Dupa ce sunt primite candidaturile se intocmeste un proces-vb de selectie al candidatilor si apoi se trimit instiintari celor care au fost selectati sa prezinte ofertele, instiintari care trebuie sa cuprinda si data licitatiei?
Caietul de sarcini si taxele de garantie si participare la licitatie se platesc cu cate zile inainte de licitatie?
multumesc celor care imi vor raspunde! va rog sa nu-mi dati raspunsuri in necunostinta de cauza.
exista vreo conditie pe baza careia se recurge la aceasta forma a licitatiei( cu preselectie de candidati) sau ramana la latitudinea concedentului sa aleaga forma de licitatie?
in cazul licitatiei publice cu preselectie ce trebuie sa scrie cei care trimit plicurile in vederea selectarii candidatilor care vor prezenta ofertele?
Dupa ce sunt primite candidaturile se intocmeste un proces-vb de selectie al candidatilor si apoi se trimit instiintari celor care au fost selectati sa prezinte ofertele, instiintari care trebuie sa cuprinda si data licitatiei?
Caietul de sarcini si taxele de garantie si participare la licitatie se platesc cu cate zile inainte de licitatie?
multumesc celor care imi vor raspunde! va rog sa nu-mi dati raspunsuri in necunostinta de cauza.
Re: licitatie publica deschisa cu preselectie
1.valoarea si/obiectul contractului.sisi wrote:salut!!!! - eu am mai multe intrebari si sper ca si de data aceasta sa ma ajute cineva.
2.vezi oug 60/2001 -scrisoarea de intentie
3.da+ documentele ce tre anexate (autorizatii si altele)
4. ti se comunica aceste informatii odata cu invitatia.
5.daca vrei sa angajezi raspunderea cuiva ptr. informatiile primite angajeaza un avocat; in plus nu ai dat date suficiente.
ps e destul de greu sa fii selectat dar si mai greu sa si inchei contractul.
Aho scuze dar OUG 60/2001 tocmai a fost abrogat...
Sisi ..la ora asta sunt deja acasa... dar maine dimineata la prima ora
adica pe la 8 si ..daca trimiti o adresa de mail iti trimit ordonanta cu achizitiile si normele metodologice de aplicare care au aparut in data de 20 .07.....
noi participam la foarte multe licitatii ..asa ca maine prin mp primesti toate datele care te intereseaza, OK????
acu sincer sunt prea obosita..sper ca maine nu e prea tarziu pentru tine...
Sisi ..la ora asta sunt deja acasa... dar maine dimineata la prima ora

noi participam la foarte multe licitatii ..asa ca maine prin mp primesti toate datele care te intereseaza, OK????
acu sincer sunt prea obosita..sper ca maine nu e prea tarziu pentru tine...
kinga wrote:cu placere
acu avem Ordonanta de urgenta nr. 34/2006 ...si hotararea nr. 925/2006![]()
![]()
voi vb despre achizitii publice ,iar eu despre concesiune L 219/1998 si hot 216/99 pentru aplicarea legii concesiunilor; si anume procedura concesionarii prin licitatie publica cu preselectie.
ma scuzati daca nu am fost prea explicita

adresa mea de mail este alina75m@yahoo.com, daca poti sa-mi trimiti numai hotararea caci OG 34 o am . ce spune colega noastra ca ordonanta abroga si L219?????????????????????kinga wrote:cu placere
acu avem Ordonanta de urgenta nr. 34/2006 ...si hotararea nr. 925/2006![]()
![]()
are cineva dintre voi Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 54/2006 privind regimul concesiunilor de bunuri proprietate publica????????????????/////// vine sa completeze oug 34 , in ceea ce priveste bunurile din domeniul public, care au ramas un pic in aer prin abrogarea L219/98kinga wrote:maine dimineata le prima ora ai...scuze..am uitat ca am o intalnire ...deci maine o sa-ti trimit... dar nu la prima ora...![]()
![]()
![]()
si da ce spune colega e OK...
citeste putin ordonanta...
![]()
![]()
Am nevoie urgenta de ea, care poate sa ma ajute