Ce nu am invatat noi niciodata si ce sau cum ar fi trebuit

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Firtzy

Ce nu am invatat noi niciodata si ce sau cum ar fi trebuit

Post by Firtzy » 19 Jul 2006, 22:07

As trece aici toate cursurile , dar mi-e rusine . Oricum , as propune sa trecem aici tot ce a trecut in desuetudine, sau urmeaza sa treaca.
Si cum ar fi trebuit sa ne fie prezentata materia ca sa nu ne displaca asa de mult incat sa o boicotam, prin neprezentare, neparcurgere, sau nepromovare-asta ar fi varianta cea mai grava, la care as dori eu sa ma opresc .
Cu alte cuvinte: cum ar fi trebuit sa arate scoala, daca am fi facut-o si noi .Nu ca am fi noi mai destepti decat profesorii, sau ei mai destepti decat noi, ci noi la fel de pretentiosi cu ei, ca si ei cu noi.

flaviusnet

Re: Ce nu am invatat noi niciodata si ce sau cum ar fi trebu

Post by flaviusnet » 22 Jul 2006, 11:51

Firtzy wrote:As trece aici toate cursurile , dar mi-e rusine . Oricum , as propune sa trecem aici tot ce a trecut in desuetudine, sau urmeaza sa treaca.
Si cum ar fi trebuit sa ne fie prezentata materia ca sa nu ne displaca asa de mult incat sa o boicotam, prin neprezentare, neparcurgere, sau nepromovare-asta ar fi varianta cea mai grava, la care as dori eu sa ma opresc .
Cu alte cuvinte: cum ar fi trebuit sa arate scoala, daca am fi facut-o si noi .Nu ca am fi noi mai destepti decat profesorii, sau ei mai destepti decat noi, ci noi la fel de pretentiosi cu ei, ca si ei cu noi.
bla bla..pune ma mana si-nvata... :fluierat:

Firtzy

Post by Firtzy » 22 Jul 2006, 12:26

Ce te face sa crezi ca nu invat sau nu am invatat ?
Ideea mea e urmatoarea : Facem ceva si pentru cei ce ne calca pe urme ?
Si daca da , ce anume ?
Multumesc .
Nu cumva ii ajutam sa rezolve o speta creata poate chiar de lacunele, sau absurditatile din unele legi?

retry

Post by retry » 24 Jul 2006, 03:39

@Flavius :grin: 8)

@Firtzy
1. Ce ne face sa credem? Noi nu presupunem ce este evident. :grin:
2. Prostun de grija altuia moare, si cainele de alergatura, raportat la drumul spre iad e pavat cu bune intentii.

Firtzy

Post by Firtzy » 30 Jul 2006, 01:08

SI MAGARUL DE SAMAR GREU, POATE TOCMAI DE-ASTA EVITA UNII SA RASPUNDA UNOR PROVOCARI.
LI SE PAR PREA MARI.
"ALL THINGS ARE DIFFICULT BEFORE THEY BECOME EASY"
P.S. IRONIA SOARTEI : MA CHEAMA FLAVIUS. :grin: 8-)

kko

Post by kko » 30 Jul 2006, 12:22

Si iata cum, bagatorii de seama au aflat ca te numesti Flavius Firtulescu. :| :fluierat: Iti reamintesc ca potrivit statului avocatilor este bai sa-ti faci publicitate

ART. 230
(1) Publicitatea formelor de exercitare a profesiei este destinata sa asigure publicului informatii cu privire la activitatea desfasurata de acestea. Publicitatea trebuie sa fie veridica, sa respecte secretul profesional si sa fie realizata cu demnitate si prudenta.
(2) Indiferent de mijlocul de publicitate utilizat, toate mentiunile laudative sau comparative si toate indicatiile referitoare la identitatea clientilor sunt interzise.
(3) Mijloacele de publicitate a formelor de exercitare a profesiei nu pot fi folosite ca reclama in scopul dobandirii de clientela.
ART. 231
(2) Nu este permisa utilizarea urmatoarelor mijloace de publicitate:
a) oferirea serviciilor prin prezentare proprie sau prin intermediar la domiciliul sau resedinta unei persoane, sau intr-un loc public;
b) propunerea personalizata de prestari de servicii efectuata de o forma de exercitare a profesiei, fara ca aceasta sa fi fost in prealabil solicitata in acest sens;
c) acordarea de consultatii si/sau redactarea de acte juridice, realizate pe orice suport material precum si prin orice alt mijloc de comunicare in masa, inclusiv prin emisiuni radiofonice sau televizate.

PS. am uitat sa adaug ca "Nerespectarea obligatiilor prevazute de Lege si prezentul statut privind publicitatea formelor de exercitare a profesiei de avocat constituie abatere disciplinara grava." :mrgreen:

ildi

Post by ildi » 30 Jul 2006, 13:38

KKO wrote:
PS. am uitat sa adaug ca "Nerespectarea obligatiilor prevazute de Lege si prezentul statut privind publicitatea formelor de exercitare a profesiei de avocat constituie abatere disciplinara grava." :mrgreen:

Asa, si?
Cunosti tu vreun avocat indisciplinat sanctionat?

Nu spera si nu ai teama Firtzy!

krisstina

Post by krisstina » 30 Jul 2006, 14:20

Si cum se face cunoscut un avocat?

kinga

Post by kinga » 30 Jul 2006, 14:27

postand pe avocatura com.... la toate topicurile... :-D :-D :-D

krisstina

Post by krisstina » 30 Jul 2006, 15:26

Avocatii care isi fac cont cu numele real incalca Statutul profesiei?

kinga

Post by kinga » 30 Jul 2006, 15:31

Da parca printre membrii avem avocati care s-au inscris cu numele real....sau ma insel???

ildi

Post by ildi » 30 Jul 2006, 16:29

Servus Kinga! :lol:
Io-s chiar Ildi, ai uitat? dan m-am logat pe vremea cand eram doar o blonda licentiata in drept care punea gresie si faianta :-D si termopane, asa ca nu ma aruncati din tren!

Mai mult de ata, de cand is preavocata, nu prea am timp sa imi fac "reclama" pe avocatura, asa ca (sper) ca nu incalc legea si nici bunul simt.

Apoi, fara suparare si fara nici o aluzie :cafea: , eu n-as angaja un avocat care posteaza non stop pe net...de unde atata enrgie si mai ales timp liber? :roll:

kinga

Post by kinga » 31 Jul 2006, 07:41

Ildi... papusico... nu m-am referit la tine.
Am vazut colegi pe forum care s-au inscris asa AV. ........
PS
da chiar unde ai disparut ???? rusinicaaaaaaaaaaaaaa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ildi

Post by ildi » 31 Jul 2006, 07:48

kinga wrote:da chiar unde ai disparut ???? rusinicaaaaaaaaaaaaaa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
La CF si la arhiva. :grin:
Dar citesc tot ce se posteaza, sunt cu ochii pe voi. :cafea: :floare:

kinga

Post by kinga » 31 Jul 2006, 07:52

si de mp ai uitat???????? :-D :-D

Post Reply