retrocedarea unui teren

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
bubulina45

retrocedarea unui teren

Post by bubulina45 » 17 Jul 2006, 16:01

sal. am si eu o intrebare.
posed un teren de 0,6172ha, pe acest teren a fost construit o fabrica de cablaje, am facut o cerere de retrocedare a terenului si mi sa raspuns de catre primarie in 16.03.2005, ca nu exista suprafete de teren agricol pentru restituirea integrala si mi se vor acorda despagubiri, insa a trecut un an si tot nu am mai primit nici o despagubire.... Ce SA FAC? :-|

bubulina45

Post by bubulina45 » 19 Jul 2006, 16:50

ma poate ajuta cineva???? :( :(

bubulina45

Post by bubulina45 » 21 Jul 2006, 08:19

va rog, chiar nu ma poate ajuta nimeni? macar nu sfat, o idee... :-( :-( :-( :-( [/b]

wittmann

Post by wittmann » 21 Jul 2006, 11:24

La acest moment despagubirile sa stabilesc de catre Comisia Centrala. Daca ati facut notificare pe legea 10, faceti o adresa la Primarie prin care solicitati sa vi se comunica stadiul acestei notificari si daca a fost trimisa Comisiei. Daca da, aveti de asteptat.

bubulina45

Post by bubulina45 » 21 Jul 2006, 18:18

nu stiu unde sa mai umblu, ce sa mai fac... am facut nenumarate drumuri la primarie, am fost de nenumarate randuri in audienta la primar...dar nici un rezultat...nu mi se raspunde niciodata concret...
ma intreb daca eu faceam o constructie pe un teren al statului ce as fi patit? puscaria... dar primaria are dreptul sa vanda si sa construiasca ce vrea pe terenul meu?
tin sa mentionez ca un metru patrat de teren este in jur de 10 euro...oare de ce credeti ca nu mi se da nici un raspuns....
as vrea sa dau primaria in judecata, credeti ca am vro sansa??? :(

wittmann

Post by wittmann » 21 Jul 2006, 20:03

deci... ati facut notificare pe legea 10?

bubulina45

Post by bubulina45 » 23 Jul 2006, 09:27

am facut , iar in data de 16.03.2005 am primit raspuns: ,,la cererea d-voastra inregistrata sun nr de mai sus, prin care ati solicitat restituirea terenului inscris sub nr de top 1913/13/2b, va comunicam ca intrucat acesta nu se poate restitui ati fost trecut pe anexa nr 39/Ceangai, pozitia nr 8, cu suprafata de 0,6172ha.
Mentionam ca acesta anexa cuprinde persoanele fizice pt care nu exista suprafete de teren agricol pt restituirea integrala a proprietatii si carora li se vor acorda despagubiri."
trebuie sa fac alta?????? :(

procuror

Post by procuror » 23 Jul 2006, 10:01

Raspunsul mentionat este dat cf. L.18/1991, si L.1/2000, ceea ce inseamna ca la L.10/2001 nu ati depus notificare. Raspunsul este legal, in masura in care, intr-adevar terenul dvs. este ocupat de constructii (ar fi o masura ilogica demolarea fabricii pt. a vi se restitui terenul).
Despagubirile se vor da de Comisia Centrala, din subordinea Guvernului, iar pana acum nimeni din tara nu a primit despagubirile stabilite cf. acestor anexe la L.1/2000.
:cafea: :cafea: :cafea:

bubulina45

Post by bubulina45 » 26 Jul 2006, 11:05

multumesc pt raspuns :floare: :floare:

Post Reply