Despre sot turbulent si violent
Despre sot turbulent si violent
Buna ziua ! Ma numesc Alex, am 22 de ani si ma aflu, alaturi de mama mea, intr-o situatie extrem de complicata, tatal meu, respectiv sotul mamei, consuma destul de des bauturi alcoolice,vine acasa si ne ameninta cu moartea, cu bataia, ne terorizeaza psihic si de multe ori am scapat cu fuga la sectia de politie pentru ca e in apropiere.Este un caz bine cunoscut de politisti, ei nu fac decat sa-i dea amenda pe care face ceva pe ea, plus ca bea si ii cunoaste pe multi dintre ei. Chiar azi, de fata cu 2 politisti m-a amenintat cu moartea si vroia sa sara la bataie,ne-a injurat iar politistii pe care ii cunostea nu au facut mai nimic, l-au RUGAT sa mearga la sectie si atat. NU STIU CE SA FACEM,inainte sa se ajunga la divort ma gandesc sa cerem prin ordonanta presedintiala evacuarea din apartament, chiar daca ap. e cu 3 camere pentru ca noi stam linistiti in camerele noastre dar el nu ne lasa in pace, isi bate efectiv joc de noi. De asemenea ma gandesc la o actiune penala pentru savarsirea infractiunii de amenintare prev. de art 193 Cod penal. E mai greu cu probele pentru ca nu ne intelegem prea bine cu vecinii, nu vor sa se bage pentru ca le este frica. Ar fi multe de spus, ceea ce v-am relatat e o parte infima, insa sper din tot sufletul ca voi primi raspunsuri de la cei care doresc sa ma ajute si va multumesc anticipat.