recuperare creanta
recuperare creanta
Firma pt care lucrez are de recuperat o suma de bani de la o alta firma care a intrat in faliment.Lichidatorul judiciar nu a trimis nici o notificare firmei creditoare pt inscrierea in lista creditorilor iar din cate am inteles eu ,procesul e pe sfarsite.Se mai poate face ceva in acest sens?Am nevoie de ajutorul vostru....
Totodata trebuie sa precizezi ca nu ai primit nici o Notificare de la administratorul judiciar/ lichidator, cu privire la declansarea procedurii prevazute de Legea 64, nu ai avut cunostinta de inceperea acesteia si ca ai aflat doar acum (daca poti preciza si proba momentul ar fi si mai bine) si din aceste motive soliciti repunerea in termenul de depunere a Declaratiei de creanta si inscrierea in tabelul creditorilor. Declaratia trebuie timbrata.
Problema este discutabila. Daca nu te-ai inscris pe tabloul creditorilor in termenul prevazut de lege, slabe sanse sa o mai poti face acu, la sfarsitul procesului.
Poti insa sa vezi de ce nu ai primit notificare de deschidere a procedurii si sa formulezi o actiune impotriva persoanei vinovate: administratorul societatii aflate in lichidare sau lichidatorul, in principiu!
Poti insa sa vezi de ce nu ai primit notificare de deschidere a procedurii si sa formulezi o actiune impotriva persoanei vinovate: administratorul societatii aflate in lichidare sau lichidatorul, in principiu!