INM - AUDITORI

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
ANKY

INM - AUDITORI

Post by ANKY » 13 Jul 2006, 12:37

care dintre voi, cum se spune... au atins cerul cu mana? sunt ceva auditori prin zona?

cyclop

Re: INM - AUDITORI

Post by cyclop » 13 Jul 2006, 13:11

ANKY wrote:care dintre voi, cum se spune... au atins cerul cu mana? sunt ceva auditori prin zona?
Mai intreaba peste vreo 2 luni si ceva... :grin:

Jaja

Post by Jaja » 13 Jul 2006, 13:15

si-atunci intreaba daca au atins cerul cu mana

ANKY

Post by ANKY » 13 Jul 2006, 13:58

sper ca atunci sa nu uitati de cei ca noi... mici si amarati!

magisterro

Post by magisterro » 18 Jul 2006, 00:03

:) Salve Eu abia acum am intrat pe site iar auditor nu mai sunt ca de la 1 august incep munca pe post de procuror stagiar
INM-ul nu e cine stie ce de capul lui.E greu de intrat dar dupa aia daca vrei treci prin el fluierand.Totul e sa ai ambitzie si sa perseverezi ! Nici eu nu am intrat din prima ci abia a treia oara asa ca vezi ca se poate

ANKY

Post by ANKY » 18 Jul 2006, 07:14

felicitari! Dom procuror??? se poate stii si locatia? ei, chiar fluierand? am vazut care sunt formatorii de nota 10! ex e la fel de greu ca si pt magist?

fira

Post by fira » 18 Jul 2006, 22:35

magisterro wrote::) Salve Eu abia acum am intrat pe site iar auditor nu mai sunt ca de la 1 august incep munca pe post de procuror stagiar
INM-ul nu e cine stie ce de capul lui.E greu de intrat dar dupa aia daca vrei treci prin el fluierand.Totul e sa ai ambitzie si sa perseverezi ! Nici eu nu am intrat din prima ci abia a treia oara asa ca vezi ca se poate

mai dar repede te-ai mai aruncat in apele tulburi ale justitiei noastre multilateral dezvoltate.
tin sa te corectez oarecum, intr-adevar e usor de trecut prin institut. Si asta o spune un om care 2 ani n-a facut altceva decit sa se joace jocuri online pina la 3-4 dimineata :P (sa nu ii credeti pe cei care zic ca institutul e greu...sint niste tocilari irecuperabili care vor sa termine cu media 10 si sa prinda bucurestiul, ca parca acolo curg bancnotele de 100EUR din hidrantul de la universitate).

Dar...pe linga fluierind, as mai adauga si "injurind", asa ca sa fie peisajul cit de cit complet.

In concluzie, e o mare frecare de menta intinsa pe o perioada de 2 ani de zile... Si ce e cel mai misto, esti platit pentru asta, oh yeah 8O

ANKY

Post by ANKY » 19 Jul 2006, 04:44

fira
asta imi mai ridica moralul... sa inteleg ca ai trecut prin asta si sa mai inteleg ca nu ti-ai dorit Bucurestiul din start. Spune-mi te rog cat e de drastica vizita medicala? eu aici imi cam fac probleme...

carcotasha

Post by carcotasha » 19 Jul 2006, 12:34

fira, de acord cu tine in mare parte. adauga-i insa la categoria "irecuperabililor" si pe nefericitii care voiau bucurestiul doar pt ca erau de-acolo, fara sa aiba nici o iluzie cu privire la numitul hidrant :)

Ovidiu

Post by Ovidiu » 19 Jul 2006, 16:28

Fire esti ruda cu Eminescu cumva? :mrgreen: Si altii cat se mai chinuie :mrgreen:

fira

Post by fira » 19 Jul 2006, 22:52

in jur de 60 de oameni visau la bucuresti, bastinasi nefiind decit cel mult 20-25. Pe linga asta, acest post nu este definitiv, dupa 1 an se face o noua optiune. Mi se pare cel putin ciudat sa depui atit efort pentru a opta pe un loc nedefinitiv, pentru o perioada asa scurta.

anky banuiesc ca glumesti cu vizita medicala, daca ai toate membrele si organele functionale, e o simpla formalitate.

ovidiu: cam subtil, poate reformulezi.

Ovidiu

Post by Ovidiu » 20 Jul 2006, 12:13

[quote="fira"]in jur de 60 de oameni visau la bucuresti, bastinasi nefiind decit cel mult 20-25. Pe linga asta, acest post nu este definitiv, dupa 1 an se face o noua optiune. Mi se pare cel putin ciudat sa depui atit efort pentru a opta pe un loc nedefinitiv, pentru o perioada asa scurta.

anky banuiesc ca glumesti cu vizita medicala, daca ai toate membrele si organele functionale, e o simpla formalitate.

ovidiu: cam subtil, poate reformulezi.[/quote]

A fost o gluma fara tendentiozitate :floare:

dannniel

INM - AUDITORI

Post by dannniel » 20 Jul 2006, 13:38

am inteles cA EXAMENUL DE CAPACITATE e foarte dur. au fost cazuri in care s-a picat?
sau e ca la absolvire, doar note peste 9, cum am vazut la cei care au terminat anul asta INM-ul?

flaviusnet

Post by flaviusnet » 22 Jul 2006, 11:33

fira wrote:in jur de 60 de oameni visau la bucuresti, bastinasi nefiind decit cel mult 20-25. Pe linga asta, acest post nu este definitiv, dupa 1 an se face o noua optiune. Mi se pare cel putin ciudat sa depui atit efort pentru a opta pe un loc nedefinitiv, pentru o perioada asa scurta.

ovidiu: cam subtil, poate reformulezi.
cum adica nu e definitiv?stiu ca dupa ce termini inmeul,esti stagiar 1 an de zile,dar asta nu ins ca poti sa pierzi postul fara o culpa..in fine,fira,zi-mi si mie,rogu-te,cat e salariul unui auditor de justitie!ca am facut un pariu cu cineva...ms

zavalita

Post by zavalita » 22 Jul 2006, 18:52

Pentru interesati-Ordonanta de urgenta nr. 27 din 29/03/2006
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 314 din 07/04/2006
privind salarizarea si alte drepturi ale judecatorilor, procurorilor si altor categorii de personal din sistemul justitiei

Post Reply