INM - AUDITORI
INM - AUDITORI
care dintre voi, cum se spune... au atins cerul cu mana? sunt ceva auditori prin zona?
Re: INM - AUDITORI
Mai intreaba peste vreo 2 luni si ceva...ANKY wrote:care dintre voi, cum se spune... au atins cerul cu mana? sunt ceva auditori prin zona?

:) Salve Eu abia acum am intrat pe site iar auditor nu mai sunt ca de la 1 august incep munca pe post de procuror stagiar
INM-ul nu e cine stie ce de capul lui.E greu de intrat dar dupa aia daca vrei treci prin el fluierand.Totul e sa ai ambitzie si sa perseverezi ! Nici eu nu am intrat din prima ci abia a treia oara asa ca vezi ca se poate
INM-ul nu e cine stie ce de capul lui.E greu de intrat dar dupa aia daca vrei treci prin el fluierand.Totul e sa ai ambitzie si sa perseverezi ! Nici eu nu am intrat din prima ci abia a treia oara asa ca vezi ca se poate
magisterro wrote::) Salve Eu abia acum am intrat pe site iar auditor nu mai sunt ca de la 1 august incep munca pe post de procuror stagiar
mai dar repede te-ai mai aruncat in apele tulburi ale justitiei noastre multilateral dezvoltate.
tin sa te corectez oarecum, intr-adevar e usor de trecut prin institut. Si asta o spune un om care 2 ani n-a facut altceva decit sa se joace jocuri online pina la 3-4 dimineata :P (sa nu ii credeti pe cei care zic ca institutul e greu...sint niste tocilari irecuperabili care vor sa termine cu media 10 si sa prinda bucurestiul, ca parca acolo curg bancnotele de 100EUR din hidrantul de la universitate).
Dar...pe linga fluierind, as mai adauga si "injurind", asa ca sa fie peisajul cit de cit complet.
In concluzie, e o mare frecare de menta intinsa pe o perioada de 2 ani de zile... Si ce e cel mai misto, esti platit pentru asta, oh yeah 8O
in jur de 60 de oameni visau la bucuresti, bastinasi nefiind decit cel mult 20-25. Pe linga asta, acest post nu este definitiv, dupa 1 an se face o noua optiune. Mi se pare cel putin ciudat sa depui atit efort pentru a opta pe un loc nedefinitiv, pentru o perioada asa scurta.
anky banuiesc ca glumesti cu vizita medicala, daca ai toate membrele si organele functionale, e o simpla formalitate.
ovidiu: cam subtil, poate reformulezi.
anky banuiesc ca glumesti cu vizita medicala, daca ai toate membrele si organele functionale, e o simpla formalitate.
[quote="fira"]in jur de 60 de oameni visau la bucuresti, bastinasi nefiind decit cel mult 20-25. Pe linga asta, acest post nu este definitiv, dupa 1 an se face o noua optiune. Mi se pare cel putin ciudat sa depui atit efort pentru a opta pe un loc nedefinitiv, pentru o perioada asa scurta.
ovidiu: cam subtil, poate reformulezi.[/quote]
A fost o gluma fara tendentiozitate
ovidiu: cam subtil, poate reformulezi.[/quote]
A fost o gluma fara tendentiozitate

INM - AUDITORI
am inteles cA EXAMENUL DE CAPACITATE e foarte dur. au fost cazuri in care s-a picat?
sau e ca la absolvire, doar note peste 9, cum am vazut la cei care au terminat anul asta INM-ul?
sau e ca la absolvire, doar note peste 9, cum am vazut la cei care au terminat anul asta INM-ul?
cum adica nu e definitiv?stiu ca dupa ce termini inmeul,esti stagiar 1 an de zile,dar asta nu ins ca poti sa pierzi postul fara o culpa..in fine,fira,zi-mi si mie,rogu-te,cat e salariul unui auditor de justitie!ca am facut un pariu cu cineva...msfira wrote:in jur de 60 de oameni visau la bucuresti, bastinasi nefiind decit cel mult 20-25. Pe linga asta, acest post nu este definitiv, dupa 1 an se face o noua optiune. Mi se pare cel putin ciudat sa depui atit efort pentru a opta pe un loc nedefinitiv, pentru o perioada asa scurta.