Vad ca nu prea s a grabit nimeni sa si posteze rezultatul.Eu nu am putut intra pe net pt. ca au fost probleme la retea. Ori ati trecut si nu aveti timp de forumul inm ori va este rusine. Eu am reusit doar 60 dar sunt cat de cat mutumita pt. ca incerc pt. prima data. Ar fi fost f. frumos sa intru dar adevarul este ca nu am avut timp destul sa ma pregatesc dupa licenta din vara. Asta e...O sa incerc la anul si sper sa reusesc , nu mi e rusine sa recunosc.
Astept si cu altii cu postari scurte cu rezultatele lor! Sunt tare curiasa.
Gavril, RRoxana, TheFaithfulone si multi multi altii..
Dupa razboi...
Nu e vb de rushine...
Eu una abia acum m-am dezmortzit putzin. Am luat 79 shi nu am dc sa-mi fie rushine. Mai ales ca anul asta am terminat, deci am avut doar 2 luni ptr invatat.
Cine stie cum e sa ratezi la mustatza ma intzelege.
P.S. am facut contestatzie. Maine rezultatul, ca azi au pus treaba in cui la tribunal.
Cine stie cum e sa ratezi la mustatza ma intzelege.
P.S. am facut contestatzie. Maine rezultatul, ca azi au pus treaba in cui la tribunal.
nu am trecut de grila
68...dar sunt hotarata sa incerc din nou la anul...in momentul in care ni s-au impartit grilele mi-am dat seama ca nu m-am pregatit serios. Greseala mea a fost si aceea ca am plecat din start cu ideea ca voi pica. Nu o sa mai fac asa la anul...
A fost obositor si...pana la urma nu am realizat nimic.
Mihutz esti din Iasi, nu? Poate ne intalnim intr-o zi...
A fost obositor si...pana la urma nu am realizat nimic.
Mihutz esti din Iasi, nu? Poate ne intalnim intr-o zi...