Dupa razboi...

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
mihutz

Dupa razboi...

Post by mihutz » 31 Aug 2004, 21:48

Vad ca nu prea s a grabit nimeni sa si posteze rezultatul.Eu nu am putut intra pe net pt. ca au fost probleme la retea. Ori ati trecut si nu aveti timp de forumul inm ori va este rusine. Eu am reusit doar 60 dar sunt cat de cat mutumita pt. ca incerc pt. prima data. Ar fi fost f. frumos sa intru dar adevarul este ca nu am avut timp destul sa ma pregatesc dupa licenta din vara. Asta e...O sa incerc la anul si sper sa reusesc , nu mi e rusine sa recunosc.
Astept si cu altii cu postari scurte cu rezultatele lor! Sunt tare curiasa.
Gavril, RRoxana, TheFaithfulone si multi multi altii..

jus2001

Post by jus2001 » 31 Aug 2004, 22:20

Eu am spus ca am facut 74 si, in principiu, cred ca si altii au facut-o. Nu e vorba de rusine, dar cred ca aceia care au trecut de prima piedica trag tare si sunt de inteles.

mihutz

Post by mihutz » 01 Sep 2004, 00:16

Aoleu! Tampitica de mine nu a vazut subiectul unde ati postat mai multi dintre voi rezultatul obtinut! Imi cer iertare!
Imi pare sincer rau pentru TheFaithfulone! :cry: Bineinteles ca si pentru ceilalti care nu ati trecut de grila! Nu inteleg de ce cei care au obtinut 78, 79 nu fac contestatie!

MAXINE

Nu e vb de rushine...

Post by MAXINE » 01 Sep 2004, 16:48

Eu una abia acum m-am dezmortzit putzin. Am luat 79 shi nu am dc sa-mi fie rushine. Mai ales ca anul asta am terminat, deci am avut doar 2 luni ptr invatat.
Cine stie cum e sa ratezi la mustatza ma intzelege.
P.S. am facut contestatzie. Maine rezultatul, ca azi au pus treaba in cui la tribunal.

rrroxana

nu am trecut de grila

Post by rrroxana » 03 Sep 2004, 22:00

68...dar sunt hotarata sa incerc din nou la anul...in momentul in care ni s-au impartit grilele mi-am dat seama ca nu m-am pregatit serios. Greseala mea a fost si aceea ca am plecat din start cu ideea ca voi pica. Nu o sa mai fac asa la anul...
A fost obositor si...pana la urma nu am realizat nimic.
Mihutz esti din Iasi, nu? Poate ne intalnim intr-o zi...

mihutz

Post by mihutz » 03 Sep 2004, 22:40

Cu cea mai mare placere. Din cate am inteles si tu ai terminat anul acesta(sau poate nu mai tin eu minte). Ai reusit sa te angajezi in domeniul juridic? Oricum :felicitari! Esti de apreciat!

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 04 Sep 2004, 11:55

eu am luat 79, am facut contestatie si am obtinut dupa contestatie...tot 79! asa ca la anul! (din pacate am gresit la completare pt ca pe ciorna am raspuns corect la 85. asta e!))

Post Reply