INM vs. CSM referitor la regulamentul de admitere

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
bibi

Post by bibi » 13 Jul 2006, 12:26

scumpilor ... parerea mea este :
01. ca sa fii magistrat iti trebuie o memorie foarte buna !!! in acest caz grila te verifica ....
02. prin sustinerea unui test grila te verifica in amanunt , adica iti verifica cunostintele din intreaga programa...
03. daca treci de grile inseamna ca esti foarte bine pregatit teoretic....
04. in doi ani de institut au tot timpul din lume sa te formeze din punct de vedere al modului de lucru si aplicare practica a cunostintelor teoretice ....in fond asta e menirea si scopul lor....te invata sa faci practic ce ai invatat teoretic in facultate ....
05. un proaspat absolvent de facultate ....si aici nu vreau sa supar pe nimeni .... nu poate sa inteleaga mersul procesual si aplicarea normelor de procedura oricat de bine ar fi el pregatit ...
in concluzie .................. :?:

krmen

Post by krmen » 13 Jul 2006, 13:46

sunt de acord cu tine , va puteti da seama acum ce fel de grile vor fi :-(

cyclop

Post by cyclop » 13 Jul 2006, 13:58

krmen wrote: sunt de acord cu tine , va puteti da seama acum ce fel de grile vor fi :-(
Io, sincer, nu-mi "pot da seama de acum ce fel de grile vor fi". Pt ca nu ma intereseaza, cel putin pentru moment.

Cred ca cel mai bine e sa lasam la o parte tot felul de supozitii cu privire la gradul de dificultate al grilelor (cum vor fi, vor fi mai grele? vor fi mai mari? vor fi mai albe?....etc), pentru ca oricum, nu asta conteaza. Binennteles, trebuie sa fim constienti de faptul ca oricand putem fi surprinsi, cand vine vorba de INM...
:cafea:

bobocel

Post by bobocel » 13 Jul 2006, 16:43

bog28 wrote: lasa ca introduc din nou proba cu spetele la anun :!:
Doamne fereste...bate in lemn :grin:

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 14 Jul 2006, 08:24

cred ca grilele vor fi la fel...asa se vor ocupa toate locurile...daca vor fi mai grele, dificile, etc. ar fi mai bine, ar creste sansele de reusita :grin:

Post Reply