drepturi reale grila
drepturi reale grila
poate fi autor al jonciunii posesiilor:
a:uzurpatorul,care apoi a transmis posesia catre posesorul actual
b:proprietarul
c:posesorul anterior care a fost deposedat de posesorul actual
Re: drepturi reale grila
Eu as spune a) si c)flaviusnet wrote:poate fi autor al jonciunii posesiilor:
pai eu zic ca merge in cazul uzucapiunii de 30 de ani, posesorul actual e de rea credinta(l-a deposedat pe cel anterior) si in eventualitatea in care o invoca impotriva unui tert. Deci, posesorul actual poate sa invoce pe langa posesia sa si pe cea a posesorului anterior, rezultand ca acesta este autorul jonctiuniikrmen wrote:c -ul nu are cum sa fie corect pt ca e vb de posesorul anterior, poate daca era invers...
bobocu wrote:asta a fost data anu trecut la inm si eu as fi pus si a), oricum destul de diabolic textul de la a), avand in vedere ca prin toate tratatele gasesti ca intampinarea nu e obligatorie. E adevarat ca fix la capitolul din cod dedicat ordonantei nu se specifica nimic
Daca nu se specifica nimic, se aplica regulile generale, care spun ca intampinarea e obligatorie, e clar.
Explicatia lui Ciobanu: caracterul urgent exclude pregatirea si depunerea intampinarii. De altfel se poate fixa termen chiar in ziua primirii cererii.Cyclop wrote:bobocu wrote:asta a fost data anu trecut la inm si eu as fi pus si a), oricum destul de diabolic textul de la a), avand in vedere ca prin toate tratatele gasesti ca intampinarea nu e obligatorie. E adevarat ca fix la capitolul din cod dedicat ordonantei nu se specifica nimic
Daca nu se specifica nimic, se aplica regulile generale, care spun ca intampinarea e obligatorie, e clar.
Voi ce spuneti, inm-ul va merge pe acelasi tip de grile ca si in anii trecuti, adica trei variante de raspuns dintre care vor fi unul sau doua raspunsuri corecte. Pt ca daca vor adopta grile de tip Voineag, in mod sigur nu vor mai trece 400 de oameni de 80 de puncte.
Ceva zvonuri sau nimeni nu stie inca nimic?
Ceva zvonuri sau nimeni nu stie inca nimic?