violare de domiciliu
violare de domiciliu
Ce vi se pare mai profitabil ( cu sanse de castig mai rapide,sigure,timp,probe,cheltuieli.......) :plg prealabila ptr violare de domiciliu sau act in evacuare?
In fapt fiica a cumparat de la tata ( in urma cu mai mult timp)un apartament si doreste sa il dea afara din imobil ( batai,certuri,violente,alcool....).Mama e de acord si o sustine ( fiica e minora )
Ce tip de demers vi se pare mai eficient ?
In fapt fiica a cumparat de la tata ( in urma cu mai mult timp)un apartament si doreste sa il dea afara din imobil ( batai,certuri,violente,alcool....).Mama e de acord si o sustine ( fiica e minora )
Ce tip de demers vi se pare mai eficient ?
Nici nu merge violare de domiciliu, chiar daca nu are nici un act sau o calitate legata de respectivul imobil.
Legea ocroteste pe detinatorul de fapt al imobilului indiferent de cat de precar e titlul tau, intr-un stat democratic presupunindu-se ca poti introduce actiunile legale .
Mi se pare cam naspa faza asta cu datul afara...
Fiica minora stie ce vrea, sau i-a fost indusa ideea? :?
Legea ocroteste pe detinatorul de fapt al imobilului indiferent de cat de precar e titlul tau, intr-un stat democratic presupunindu-se ca poti introduce actiunile legale .
Mi se pare cam naspa faza asta cu datul afara...
Fiica minora stie ce vrea, sau i-a fost indusa ideea? :?
art.192 c.p "..............sau refuzul de a le parasi la cererea acesteia....."
In conditiile in care ii cer in mod imperativ sa paraseasca locuinta si ma lovesc de refuzul celui ce o foloseste fara voia mea de ce nu ar fi posibila plg.prealabila?
legea nu distinge dupa modul in care s-a patruns in locuinta in aceasta a doua modalitate de comitere a infractiunii.Deci..............?????.
Legea nu ocroteste si pe detinatorul de drept? Plg.prealabila nu este o actiune legala?Statul,titularul dreptului la actiune nu trebuie sa ocroteasca proprietatea? Si atunci de ce nu 192 C.P.????
In conditiile in care ii cer in mod imperativ sa paraseasca locuinta si ma lovesc de refuzul celui ce o foloseste fara voia mea de ce nu ar fi posibila plg.prealabila?
legea nu distinge dupa modul in care s-a patruns in locuinta in aceasta a doua modalitate de comitere a infractiunii.Deci..............?????.
Legea nu ocroteste si pe detinatorul de drept? Plg.prealabila nu este o actiune legala?Statul,titularul dreptului la actiune nu trebuie sa ocroteasca proprietatea? Si atunci de ce nu 192 C.P.????
locuieste intr-adevar de ani de zile dar nu mai are acceptul de a locui.Intr-adevar nu a patruns fara acceptul meu dar acum nu il mai are.De ce evacuare si nu violare de domiciliu.Textul de lege nu cere ca intrarea in apartament sa fie facuta fara vaia mea ( pentru situatii de acest gen ) ci sa existe un refuz de a parasi locuinta .Si atunci.....? 

Nu merge tulburare de posesie. Nu exista actiunea de ocupare a unui imobil aflat in posesia altuia sau refuzul de a elibera imobilul astfel ocupat din moment ce a stat acolo de atatia ani... Vezi sa nu o acuze pe fiica de tulburare de posesie
(glumesc, da?)
Actiunea in evacuare e solutia cea mai simpla, de ce tii neaparat sa ajungi in penal??

Actiunea in evacuare e solutia cea mai simpla, de ce tii neaparat sa ajungi in penal??
Urata speta! :( Frumos l-a mai lucrat tipa pe sotiorul sau...Auzi,tatal i-a vandut fiicei minore apartamentul!Daca apartamentul nici macar n-a fost bun comun ,ci bunul sau propriu il compatimesc pe bietul om...Cu asa sotie si asa fiica,nu ma mir ca s-a "imprietenit"cu bautura.
De fapt,toate evacuarile sunt extrem de neplacute.Ca evacuare merge in speta.
Fara suparare, Lex68,mie mi se pare ca tii neaparat sa ajungi "in penal".Dar nu se poate,asa cum ti-au spus atatia inaintea mea.

Fara suparare, Lex68,mie mi se pare ca tii neaparat sa ajungi "in penal".Dar nu se poate,asa cum ti-au spus atatia inaintea mea.
si totusi care este motivatia concreta si cu temei legal ptr carE nu se poate ? Simpla " omenie" ?
Apropo individul este un alcoolic inrait extrem de violent ( politia a fost chemata de multe ori;leziuni ale mamei si fiicei...).DECI DE CE NU VIOLARE DE DOMICILIU? ORICUM PARTILE SE POT EVENTUAL IMPACA NU???
Apropo individul este un alcoolic inrait extrem de violent ( politia a fost chemata de multe ori;leziuni ale mamei si fiicei...).DECI DE CE NU VIOLARE DE DOMICILIU? ORICUM PARTILE SE POT EVENTUAL IMPACA NU???