Dupa 21 septembrie

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
LexLegis

Dupa 21 septembrie

Post by LexLegis » 03 Jul 2006, 14:41

Spuneti-mi va rog, daca stiti, dupa afisarea finala a rezultatelor, care va fi, dupa cum spun ei, pe 21 septembrie, in cat timp cheama admisii la testul psihologic, vizita medicala etc....?????
Ca astia mi-au cam stricat planurile de vacanta cu 31 august in loc de 15!!!
Va multumesc!

Jaja

Post by Jaja » 03 Jul 2006, 15:07

eu nu gandesc asa departe...dan daca ajung pan-acolo anulez tot!

LexLegis

Post by LexLegis » 03 Jul 2006, 15:14

Nici eu nu gandeam daca nu trebuia sa plec undeva...........
Deci...daca stie cineva si e binevoieste sa-mi spuna si mie.........

krmen

Post by krmen » 04 Jul 2006, 08:45

art.29 din regulament spune ca abia in 15 zile de la sustinerea testarii psihologice se primesc individuial rezultatele de catre fiecare candidat deci iti poti imagina ca nimic nu se petrece aici cu "celeritate"... s-ar zice ca vacanta ta e compromisa. oricum eu sper ca a mea sa fie compromisa in conditiili astea :mrgreen:

pisa

Post by pisa » 04 Jul 2006, 10:11

bine, dar cursurile nu incep in jur de 3 - 4 octombrie ? sau nu ? incepi sa te duci la cursuri si dupa aia iti zic aia daca esti admis dpdv medical si psihologic ?

LexLegis

Post by LexLegis » 04 Jul 2006, 10:57

Eu nu mai inteleg nimic!!!Dar testarea asta psihologica de unde stii cand se face?Si in cat timp s-ar putea face oare dupa ce se afiseaza rezultatele finale pe 21 septembrie????

pisa

Post by pisa » 04 Jul 2006, 15:56

sa inteleg ca nici dupa ce esti admis.....nu esti chiar admis - admis ???!

sau te cheama la cursuri, te muti in bucuresti, si dupa 2 saptamani iti confirma ei ?

adac

Post by adac » 04 Jul 2006, 18:42

dupa ce se afiseaza rezultatele finale dupa cele trei probe (probabil pe data de 21 septembrie, asa cum au anuntat), se fac si programarile pentru vizita medicala si pentru testarea psihologica. si asta in intervalul 21 septembrie 2 octombrie (destul de probabil pe data de 2 octombrie vor incepe cursurile).
cel putin asa s-a intamplat anul trecut.

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 05 Jul 2006, 09:19

nu vai mai stresati voi cu vizita medicala si testul psihologic...puneti mana pe carte (carti) si invatati

Post Reply